Η γκαλερί vamiali s παρουσιάζει μία σειρά από off site projects τα οποία εγκαινιάζει στις 13 Σεπτεμβρίου, παρουσία όλων των καλλιτεχνών που συμμετέχουν, με τον τίτλο Late night fiction.

Η γκαλερί vamiali s παρουσιάζει μία σειρά από off site projects τα οποία εγκαινιάζει στις 13 Σεπτεμβρίου, παρουσία όλων των καλλιτεχνών που συμμετέχουν.

Οι καλλιτέχνες Sam Herbert, Dani Jakob, Janice Kerbel, Dimitra Vamiali και
Richard Woods δημιουργούν και εκθέτουν τα έργα τους στο πλαίσιο του Late night fiction, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον off site project, για το οποίο έπεται και συνέχεια με την πραγματοποίηση του σε διάφορους χώρους της Αθήνας.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται νέα έργα των περισσότερων καλλιτεχνών καθώς και μια ειδικά διαμορφωμένη εγκατάσταση του Βρετανού καλλιτέχνη Richard Woods, όλα με ένα κοινό σημείο εκκίνησης, τη διαφορετικότητά τους.
Info
Late night fiction
Gallery vamiali\’s, Σάμου 1, Πλατεία Kαραϊσκάκη
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο νέο χώρο της γκαλερί (Αγησιλάου 61Α, Κεραμεικός) την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00
Διάρκεια έκθεσης: 13 Σεπτεμβρίου με 3 Νοεμβρίου Ωρες λειτουργίας: Από Πέμπτη μέχρι Σάββατο, 15.00 με 22.00 www.vamiali.net