Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Μετά την πτώση στο Θέατρο Ελπίδας

Μετά την πτώση στο Θέατρο Ελπίδας

Ένα σύγχρονο έργο που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Ξηρός και καθρεφτίζει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Είναι όλοι εκείνοι που έχουν βιώσει μέσα από

τις σχέσεις τους έρωτα, πάθος, ζήλεια, υπεροψία, μίσος και αποξένωση. Το έργο απόλυτα προσαρμοσμένο στην σύγχρονη κοινωνία, διακινεί άμεσα τα συναισθήματα μαζί με τον άρτιο λόγο και την δράση.


Ένα ζευγάρι ηθοποιών, και η σχέση τους που περνά από δοκιμασίες. Έρωτας, πόνος, αγάπη, πάθος, μίσος και τέλος η απομάκρυνση του ενός από τον άλλον. Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Δημήτρης Ξηρός και η Λύδια Αληφραγκή.

 

Συντελεστές


Κείμενο - Σκηνοθεσία
Δημήτρης Ξηρός

Ηθοποιοί
Δημήτρης Ξηρός
Λύδια Αληφραγκή

Σκηνικά - Κοστούμια
Κική Μήλιου

Φωτισμοί
Θόδωρος Βένερης

Μουσική
Nefelopetra

Επιμέλεια κίνησης
Ειρήνη Αδάμου

Φωτογραφίες
Σωκράτης Παπαλίτσας

Γραφιστικά
Σοφία Χατζάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη
Θοδωρής Βουρνάς

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο πολυβραβευμένος Ανγκ Λη σκηνοθετεί την Πέμυ Ζούνη στο Ίδρυμα Κακογιάννης
15.11.2016 15:09
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ανγκ Λη σκηνοθετεί το θεατρικό μονόλογο του Άκη Δήμου «…και Ιουλιέτα», με την Πέμη Ζούνη, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, σε μια μοναδική εμπειρία 3D Live Theater.
Οι Γειτόνισσες του Παντελή Χορν στην Αθηναϊκή Σκηνή
03.11.2016 15:13
«Οι γειτόνισσες», η καλύτερη ηθογραφία του Παντελή Χορν, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο σύγχρονο θέατρο, στην Αθηναϊκή Σκηνή των Κάλβου-Καλαμπόκη και σκηνοθετεί η Αλεξάνδρα Βουτζουράκη.
«Αναπάντεχες κλήσεις» της Τούλας Μπούτου στο Θέατρο Ελπίδας
27.10.2016 14:14
Μία σύγχρονη κοινωνική κωμωδία, που αναφέρεται στα προβλήματα της εποχής μας και στις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι αποτελεί το καινούργιο έργο της Τουλας Μπούτου «Αναπάντεχες κλήσεις», που ανεβαίνει από τις 28 Οκτωβρίου στο θέατρο Ελπίδας.
Οι παραστάσεις της Ομάδας Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
28.09.2016 12:33
Η Ομάδα Νάμα στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεάτρου Επί Κολωνώ με το Σύγχρονο Θέατρο, παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο, δύο δικές της παραγωγές.
Η πτώση του οίκου των Άσερ, του Έ. Ά. Πόε στο Θέατρο Rabbithole
23.05.2016 10:58
Η ομάδα Mannschaft [Μάνσαφτ] παρουσιάζει στο θέατρο Rabbithole το έργο του Έντγκρα Άλαν Πόε, Η πτώση του οίκου των Άσερ.