Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Μετά την πτώση στο Θέατρο Ελπίδας

Μετά την πτώση στο Θέατρο Ελπίδας

Ένα σύγχρονο έργο που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Ξηρός και καθρεφτίζει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Είναι όλοι εκείνοι που έχουν βιώσει μέσα από

τις σχέσεις τους έρωτα, πάθος, ζήλεια, υπεροψία, μίσος και αποξένωση. Το έργο απόλυτα προσαρμοσμένο στην σύγχρονη κοινωνία, διακινεί άμεσα τα συναισθήματα μαζί με τον άρτιο λόγο και την δράση.


Ένα ζευγάρι ηθοποιών, και η σχέση τους που περνά από δοκιμασίες. Έρωτας, πόνος, αγάπη, πάθος, μίσος και τέλος η απομάκρυνση του ενός από τον άλλον. Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Δημήτρης Ξηρός και η Λύδια Αληφραγκή.

 

Συντελεστές


Κείμενο - Σκηνοθεσία
Δημήτρης Ξηρός

Ηθοποιοί
Δημήτρης Ξηρός
Λύδια Αληφραγκή

Σκηνικά - Κοστούμια
Κική Μήλιου

Φωτισμοί
Θόδωρος Βένερης

Μουσική
Nefelopetra

Επιμέλεια κίνησης
Ειρήνη Αδάμου

Φωτογραφίες
Σωκράτης Παπαλίτσας

Γραφιστικά
Σοφία Χατζάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη
Θοδωρής Βουρνάς

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Γετόνισσες, του Παντελή Χορν στην Αθηναϊκή Σκηνή
24.10.2016 14:58
«Οι γειτόνισσες», η καλύτερη ηθογραφία του Παντελή Χορν που παρέμεινε χαμένη για 70 ολόκληρα χρόνια, ανεβαίνει τον φετινό Νοέμβριο, για πρώτη φορά στο σύγχρονο θέατρο, στην Αθηναϊκή Σκηνή των Κάλβου-Καλαμπόκη. Σκηνοθετεί η Αλεξάνδρα Βουτζουράκη.
Οι παραστάσεις της Ομάδας Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
28.09.2016 12:33
Η Ομάδα Νάμα στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεάτρου Επί Κολωνώ με το Σύγχρονο Θέατρο, παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο, δύο δικές της παραγωγές.
Η πτώση του οίκου των Άσερ, του Έ. Ά. Πόε στο Θέατρο Rabbithole
23.05.2016 10:58
Η ομάδα Mannschaft [Μάνσαφτ] παρουσιάζει στο θέατρο Rabbithole το έργο του Έντγκρα Άλαν Πόε, Η πτώση του οίκου των Άσερ.
«Το τελευταίο τρένο» και το «Μυστικό μονοπάτι» της Τούλας Μπούτου στο Θέατρο Ελπίδας
03.11.2015 15:27
Δύο δοκιμασμένα στο θεατρικό σανίδι και αγαπημένα στο κοινό μονόπρακτα της Τούλας Μπούτου, «Το τελευταίο τρένο» και το «Μυστικό μονοπάτι», παρουσιάζει το Θέατρο ΕΛΠΙΔΑΣ από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 σε σκηνοθεσία του Τάσου Λέρτα.
Ο μπαμπάς, του Florian Zeller στο Θέατρο Δημήτρης Χορν
03.11.2015 11:01
Ο Σταμάτης Φασουλής μεταφράζει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο έργο του Florian Zeller, «Ο μπαμπάς», που ανεβαίνει από τον Οκτώβριο στο θέατρο Δημήτρης Χορν.