Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Όλγα Λασκαράτου και η Λίνα Νικολακοπούλου παίζουν τη συλλογή τους στο Αλμάζ

Η Όλγα Λασκαράτου και η Λίνα Νικολακοπούλου παίζουν τη συλλογή τους στο Αλμάζ

Πρόλαβες τις κασσέτες που γράφαμε από αγάπη; Από έρωτα; Από συγκίνηση; Από χαρά; Από απογοήτευση; Τις κασσέτες που γίνονταν το

soundtrack του καλοκαιριού; Η μουσική επένδυση της ζωής μας τελικά. Τις κασσέτες που δεν πετάξαμε ποτέ γιατί είναι η ζωή μας. Που τις έχουμε φυλαγμένες στο συρτάρι χωρίς να έχουμε πια κασσετόφωνο να παίξουν. Αλλά δεν χρειάζεται γιατί ξέρεις ποιο τραγούδι έρχεται μετά το άλλο.


Κάθε Κυριακή στο Almaz θα παίζει μια τέτοια κασσέτα. Ολόκληρη. Πρώτη πλευρά και τούμπα. Δεύτερη πλευρά. Η Όλγα Λασκαράτου ανοίγει το συρτάρι με τις μουσικές που έχει αγαπήσει και φωνάζει φίλους της να μοιραστούν τα δικά τους αγαπημένα.

 


Πρώτη Κυριακή η 4η Δεκεμβρίου. Η Όλγα Λασκαράτου φιλοξενεί στο Almaz τη Λίνα Νικολακοπούλου και τις μουσικές της. Η Όλγα παίζει τα πιο αγαπημένα της τραγούδια με στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Παίζει και γράφει την πρώτη πλευρά. Η Λίνα Νικολακοπούλου φέρνει τα τραγούδια της ζωής της. Παίζει και γράφει την δεύτερη πλευρά.
Κάθε Κυριακή στο Almaz παίζουμε με την μνήμη και την συγκίνηση. Από νωρίς. Η «Συλλογή» ξεκινάει στις 20.00.

Σχετικές ειδήσεις
«Λες και ήταν χτες», συναυλία στην Αίθουσα «Παρνασσός» - Αναβολή
15.02.2017 17:10
Γλέντι που θα αρχίσει με διακεκριμένους καλλιτέχνες της όπερας που ερμηνεύουν τραγούδια κλασικά, διαχρονικά, και μας θυμίζουν ότι η δύναμη και η μοναδικότητα τους, η συγκίνηση και όλα τα συναισθήματα που γεννούν, τα κάνει να ακούγονται…
23.11.2016 11:31
Ο Θάνος Μικρούτσικος ολοκληρώνει στο στούντιο την ηχογράφηση του νέου του cd “Στην ομίχλη των καιρών”.
Alekos Vretos Project live στο The Zoo
07.06.2016 15:11
Μετά από την τουρνέ στην Τουρκία, πριν από 2 εβδομάδες, ο Αλέκος Βρέτος και οι συνεργάτες του κουβαλώντας καινούργιες εμπειρίες παίζουν για μία ακόμη φορά στο αγαπημένο τους Ζοο, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.
...με πένα γυναικεία: Αφιέρωμα στις Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και Λίνα Νικολακοπούλου στο PassPort Art
14.04.2016 12:32
Μια ξεχωριστή βραδιά έρχεται στο PassPort Art την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, αφιερωμένη σε 2 από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες γυναίκες-στιχουργούς, την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και την Λίνα Νικολακοπούλου.
This is my life: Η Όλγα Βενέτη live στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
30.03.2016 12:06
Στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ", ενός φιλολογικού συλλόγου με θεμελιώδη ρόλο στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου, η Όλγα Βενέτη θα μας ταξιδέψει την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στις 20:30 σε κοσμοπολίτικες μελωδίες των Bart Howard, Michel Legrand, Pink Martini καθώς και σε τραγούδια Ελλήνων συνθετών μιας άλλης νοσταλγικής εποχής.