Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Το Τρίφωνο στο Passport

Το Τρίφωνο στο Passport

Το Τρίφωνο, δηλαδή η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Υφαντής και ο Γιώργος Περαντάκος θα βρεθούν στη σκηνή του Passport στον Πειραιά το Σάββατο

3 Δεκεμβρίου 2011.

Εισιτήριό τους είναι η καλή μουσική που δεν έχει σύνορα, σ’ ένα ταξίδι από τη δύση ως την ανατολή, με απογειωτικές τριφωνίες και δυνατές ερμηνευτικές στιγμές.


Στις συναυλίες τους, η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Υφαντής και ο Γιώργος Περαντάκος παρουσιάζουν ένα διαφορετικό και απρόβλεπτο πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από το σύνολο της Ελληνικής και της προσωπικής τους δισκογραφίας, καθώς και ολοκαίνουργια τραγούδια, από τη νέα δισκογραφική τους δουλειά ¨Τα τζιτζίκια του χειμώνα¨.
Κιθάρα: Δημήτρης Παπαλάμπρου

 

Πιάνο-πλήκτρα: Ευαγγελία Μαυρίδου
Μια μουσική αλήθεια μέσα από μια σύγχρονη ματιά, που υπόσχεται να μας ζεστάνει "Το χειμώνα ετούτο"...
 

Σχετικές ειδήσεις
Για τα Πανηγύρια: Ο Δημήτρης Υφαντής και ο Θοδωρής Κοτονιάς στο Ρυθμός Stage
26.09.2016 15:30
Από τις 7 Οκτωβρίου 2016 οι Θοδωρής Κοτονιάς, Δημήτρης Υφαντής & HARTURA BAND θα εμφανίζονται στο Ρυθμός Stage.
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Η Βάσια Δανιά live στο PassPort Art
08.02.2016 13:17
H Βάσια Δανιά επιστρέφει στη σκηνή του PassPort ART στις 12 Φεβρουαρίου 2016 και παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι «Ένας μύθος μια φορά» σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους Μιχάλη Γελασάκη.