Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

4η Εικαστική Συνάντηση Bazaarts Exclusive στην Τεχνόπολη

4η Εικαστική Συνάντηση Bazaarts Exclusive στην Τεχνόπολη

Με το 4ο Bazaarts Exclusive, θα ολοκληρωθεί εντυπωσιακά ο κύκλος των εκθέσεων Bazaarts για το 2011. Ζωγραφική, Γλυπτική, Χαρακτική , …

Χειροποίητο Κόσμημα, Κεραμική, Βιτρό, Φωτογραφία - όλες οι μορφές σύγχρονης τέχνης και δημιουργίας θα συναντηθούν στις αίθουσες «Κωνσταντίνος Καβάφης» και «Τάκης Παπατσώνης» της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) από 1-8 Δεκεμβρίου 2011.

 

Έργα αυθεντικά, πρωτότυπα, κατασκευασμένα από διάφορα υλικά και με ξεχωριστές τεχνοτροπίες, θα φιλοξενηθούν και θα παρουσιαστούν στην Εικαστική αυτή συνάντηση. Το κοινό, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα έργα, να συζητήσει με τους καλλιτέχνες αλλά και να τα αποκτήσει σε ιδιαίτερα προστιές τιμές.

 

Το Bazaarts Exclusive της Αθήνας, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για παρόμοιες διοργανώσεις στην πρωτεύουσα. Με εφαλτήριο τη μεγάλη εμπειρία της διοργανώτριας εταιρείας SEV Development, αλλά και στηριζόμενο στη φαντασία, τη δημιουργικότητα, το μεράκι και την έμπνευση των εικαστικών δημιουργών που θα συμμετέχουν, το Bazaarts Exclusive θα μεταμορφωθεί σε τόπο συνάντησης δημιουργών, καλλιτεχνών και κοινού, χώρο ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, μέσο έκφρασης δημιουργικής έμπνευσης και φαντασίας.

 

Οι παράλληλες δραστηριότητες στο χώρο της «Τεχνόπολις» αναμένεται να κεντρίσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να δώσουν έναν έντονα διαδραστικό χαρακτήρα στο Bazaarts Exclusive.

 

Πολλά από τα έργα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν υπάρχουν ήδη στην ιστοσελίδα www.artunion.gr, η οποία φιλοδοξεί να μετατραπεί σε μία ζωντανή και δυναμική ηλεκτρονική γκαλερί .

 

 

Σχετικές ειδήσεις
GR80s: Η ελληνική δεκαετία του '80 αναβιώνει στην Τεχνόπολη
19.01.2017 11:33
Η ιστορική, πολιτισμική και αναβιωτική έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη» διοργανώνεται, από τις 25 Ιανουαρίου ως τις 12 Μαρτίου του 2017, από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με πρόγραμμα παράλληλων δράσεων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και με την συνεργασία σημαντικών ελληνικών και διεθνών, επιστημονικών και πολιτισμικών ιδρυμάτων και φορέων.
Animalia: Ομαδική εικαστική έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Ιανός
05.10.2016 15:30
Η IANOS Αίθουσα Τέχνης υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μικρής Άρκτου και την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού ξεκινά τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της με μία ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα την εννοιολογικό και συναισθηματικό ρόλο των ζώων στη σύγχρονη τέχνη.
GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα: μία έκθεση αφιερωμένη στη δεκατία του '80 στην Τεχνόπολη
09.09.2016 10:53
Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διοργανώνει, από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2017, την ιστορική και πολιτισμική έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη», σε σύμπραξη με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και με την συνεργασία σημαντικών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών και πολιτισμικών ιδρυμάτων και φορέων.
Nomads’ Land: Ομαδική Εικαστική Έκθεση στην Fo Kia Nou 24/7
27.05.2016 14:32
Η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο Nomads’ Land θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στην Fo Kia Nou 24/7.
Desire: Ετήσια έκθεση της φωτογραφικής ομάδας METAPolis στην Τεχνόπολη
10.05.2016 11:06
Η Φωτογραφική Ομάδα METAPolis σας προσκαλεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, στις 19:30, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “Desire”, μίας μελέτης 135 μελών του, πάνω στην ε π ι θ υ μ ί α.