Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Οι Απροσάρμοστοι: Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο στο Passport

Οι Απροσάρμοστοι: Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο στο Passport

To Passport στον Πειραιά παρουσιάζει τους «Απροσάρμοστους» σε ένα αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο την Παρασκευή

2 Δεκεμβρίου 2011.

 
Οι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ ξεκίνησαν τη διαδρομή τους το καλοκαίρι του 1979. Στις αρχές της δεκαετίας του \'80 ξεκίνησε και η συνεργασία της μπάντας με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Το 1982 κυκλοφορεί το 1ο τους album με τίτλο "ΕΝ ΛΕΥΚΩ", ενω ακολούθησαν άλλα 3 studio albums, τα “ZORBA THE FREAK” (1985), “ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ” (1989), “ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ” (1991) και ένα live cd/dvd το “WELCOME TO THE SHOW” (2009), καθώς και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι  Δημήτρης Πουλικάκος, David Lynch, Γιάννης Γιοκαρίνης, Πέτρος Σκούταρης, Γιώργος Πανούσης, Νίκος Πολίτης κ.α.

 

Σημείο αναφοράς στην πορεία τους αποτελεί ο Δεκέμβριος του 1991 όταν μπαίνουν στο "Studio Sierra" για νέες ηχογραφήσεις αλλά δυο μέρες μετά, στις 6 Δεκεμβρίου, φεύγει από τη ζωή ο Παύλος Σιδηρόπουλος.

 

Από το \'93 μέχρι σήμερα οι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ πραγματοποιούν κάθε Δεκέμβρη το καθιερωμένο "Θορυβώδες Μνημόσυνο", στη μνήμη του φίλου και δασκάλου τους, Παύλου Σιδηρόπουλου. Φέτος και για πρώτη φορά οι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ έρχονται στον Πειραιά και το Passport, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, για ένα μοναδικό live με σκοπό να θυμηθούν οι παλιοί, αλλά και να μάθουν οι νεότεροι, τις ημέρες και το έργο της μπάντας με τον μεγάλο Παύλο Σιδηρόπουλο!

 

ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ


Οδυσσέας Γαλανάκης – Κιθάρα, φωνή
Αλέκος ΑράπηςΜπάσο , φωνή
Κυριάκος Δαρίβας – Τύμπανα
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
...με πένα γυναικεία: Αφιέρωμα στις Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και Λίνα Νικολακοπούλου στο PassPort Art
14.04.2016 12:32
Μια ξεχωριστή βραδιά έρχεται στο PassPort Art την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, αφιερωμένη σε 2 από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες γυναίκες-στιχουργούς, την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και την Λίνα Νικολακοπούλου.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Ίλιον Cinema & Stage
12.02.2016 10:38
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια πάει στο Ίλιον Cinema & Stage, ύστερα από δύο πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar και στο PassPort Art (Πειραιά) σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Η Μαρίζα Ρίζου live στο νέο Passport στον Κεραμεικό
10.11.2015 17:11
Η Μαρίζα Ρίζου, λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, ξεκινάει τις εμφανίσεις της για τον καινούριο χειμώνα … κάνοντας ποδαρικό στο νέο PassPort! Η αγαπημένη στο κοινό μουσική σκηνή του Πειραιά μετακομίζει φέτος στην Αθήνα, στο πρώην Σινέ Κεραμεικός, και μετονομάζεται σε PassPort Κεραμεικός!
Παύλος Σιδηρόπουλος - 25 χρόνια μετά: αφιέρωμα στο Κύτταρο
09.11.2015 13:32
Το Κύτταρο καλωσορίζει τους Απροσάρμοστους και τον Δημήτρη Πουλικάκο για ένα live αφιερωμένο στα 25 χρόνια χωρίς τον Παύλο Σιδηρόπουλο.