Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Απιστία στο στούντιο της οδού Πλαταιών

Απιστία στο στούντιο της οδού Πλαταιών

Η θεατρική ομάδα Modus Faciendi παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Απιστία» στο Στούντιο της Οδού Πλαταιών από τη Δευτέρα

28 Νοεμβρίου 2011.

 

Ο Τζόνυ και η Έλλη κλείνουν περίπου… δέκα χρόνια μαζί. Σας προσκαλούν στην επέτειό τους κάθε Σάββατο, Δευτέρα και Τρίτη στο σπίτι τους, οδός Πλαταιών 4 στον Κεραμεικό.

 

Σκηνοθετούν ο Τζόνυ (Νικόλας Πιπεράς) και η Έλλη (Μαίρη Μαραγκουδάκη), φωτίζει ο Τάσος Σκλαβούνος, διακοσμεί- χτενίζει- ντύνει ο Νίκος Ανδριγιαννάκης, τη μουσική βάζει η Μαρία-Νίκη Ρηγινιώτη.


Πριν από την παράσταση ακούγονται μουσικές των Jazz Matazz, ενώ το μουσικό θέμα της παράστασης είναι το La vie en rose σε διασκευή του Αλέκου Γεωργουλόπουλου και της Σόνιας Μπαξεβάνη, με την φωνή της Σόνιας Μπαξεβάνη.

 

Συντελεστές


Θεατρική ομάδα Modus Faciendi
Σκηνοθεσία: Νικόλας Πιπεράς-Μαίρη Μαραγκουδάκη
Φωτισμοί: Τάσος Σκλαβούνος
Επιμέλεια σκηνικού-styling: Νίκος Ανδριγιαννάκης
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Νικόλας Πιπεράς (Τζόνυ), Μαίρη Μαραγκουδάκη (Έλλη).
Βάζει μουσική: Μαρία-Νίκη Ρηγινιώτη
Φωτογραφίες-σχεδιασμός εντύπων: Τάσος Σκλαβούνος

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Σεξ Λεξικόν - Η Επιστήμη του Έρωτα, του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου στο Θέατρο 104
06.10.2016 14:29
Ο δημοσιογράφος Σπύρος Μιχαλόπουλος –αποφοιτώντας από το Στούντιο Συγγραφής του Εθνικού Θεάτρου- γράφει το πρώτο του θεατρικό έργο και το παρουσιάζει σε σκηνοθεσία της Αγγελίτας Τσούγκου, η οποία επιστρέφει στο 104, ύστερα από τις επιτυχημένες συνεργασίες με τα έργα «Ο Γυάλινος Κώδων» της Σ.Πλαθ και «Αισθηματικές Νουβέλες δρχ. 35» των Α.Τσούγκου - Γ. Τσαγκαράκη.
Από το χαρτί στη σκηνή: Τα έργα από το στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου στο Νέο Rex
07.06.2016 15:23
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τα νέα έργα των συγγραφέων που συμμετείχαν στο φετινό Στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Νέο Rex.
Μαύρο Γιασεμί, της Μαρίας Μαραγκουδάκη στο Βρυσάκι
02.02.2016 09:58
Το Βρυσάκι φιλοξενεί το έργο της Μαρίας Μαραγκουδάκη, με τίτλο Μαύρο Γιασεμί, για λίγες παραστάσεις από τις 6 Φεβρουαρίου 2016.
Το Όνειρο ενός Γελοίου, του Φ. Ντοστογιέφσκι από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης
15.01.2016 15:51
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στις 9:00 το βράδυ στην αίθουσα του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων «Το Όνειρο Ενός Γελοίου» του Ντοστογιέφσκι σε μετάφραση-διασκευή-σκηνοθεσία Γλύκας Στόιου, πρωτότυπη μουσική Νικόλας Πιπεράς, με τους Αγγελική Καρακαξίδου, Νικόλα Πιπερά, Γλύκα Στόιου.
Αχ Μπαχ!, μια θεατρική παράσταση για τη μουσική στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη
02.12.2015 10:17
Στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη παρουσιάζεται για 14 Σαββατοκύριακα μια θεατρική παράσταση για τη μουσική με τίτλο «Αχ Μπαχ!», από τις 5 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 24 Ιανουαρίου 2016.