Ο Σταυρός του Νότου παρουσιάζει τον Ζακ Στεφάνου, την Μπάντα Κοάλα και τον Κύριο Κ. στην Κεντρική Σκηνή την Κυριακή,

27 Νοεμβρίου 2011.

Μια φαεινή ιδέα ήρθε και κάθισε πάνω απ’ το κεφάλι του Ζακ Στεφάνου, όπως οι ιδέες πάνω απ’ τα καρτούν, ανάβοντας  τη λάμπα, για ένα γεμάτο ηλεκτρικό μουσικό τρίωρο με αρχή μέση και τέλος. Κατά την ενασχόληση με την τροφοδότηση ρεύματος της ιδέας του, άκουσε τον κύριο Κ. απ’ το σπίτι του, να φωνάζει «Κλείστε το Γενικό! Όλα είναι μέχρι να πέσει το ρεύμα…» και άλλες ανεκδιήγητες ιστορίες και λίγο πριν τρομοκρατηθεί θυμήθηκε τον απλήρωτο λογαριασμό του χαρατσιού της ΔΕΗ του Γιάννη Βενιαμίν!

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου λοιπόν, στον Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή), την αρχή θα κάνει, στις 20:30, ο Γιάννης Βενιαμίν μαζί με τους «δε μπαντ» προδίδοντας  μερικά τραγούδια του πρώτου τους άλμπουμ λίγο πριν αυτό κυκλοφορήσει.
Κάπου στη μέση, γύρω στις 21:00 και κάτι, θα αναλάβει ο κος Κ. και η μπάντα του, με τραγούδια από το «Εδώ Είναι Το Σπίτι Μου» αλλά και με τα παλαιότερα  «Μπαμ» & «Κορίτσι του Μήνα», και γύρω στις 22:00 -δέκα ΚΑΙ-, τη σκυτάλη θα πάρουν ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα οι οποίοι με εφόδιο τα 2 άλμπουμ του Ζακ «Στο διάστημα δραπέτες» & «Ένας όμορφος κόσμος» αλλά και το πρόσφατο κοινό τους βήμα, “Koalaboration” – που κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη δισκογραφική τους – θα κάνουν, μεταξύ άλλων, τον δυναμικό επίλογο.

Στις 23.30 ακριβώς, ο Ζακ αναμένεται να υποκύψει στις φωνές του Κ. για να κλείσει ο Γενικός ώστε να σβήσει και η λάμπα της αφίσας, σηματοδοτώντας, όχι το τέλος του κόσμου αλλά τα τελευταία δρομολόγια του μετρό, για όσους προτιμήσουν τελικά τη συγκοινωνία…  

Support: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ & ΔΕΜΠΑΝΤ