Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ζακ Στεφάνου, Μπάντα Κοάλα και Κύριος Κ στο Σταυρό του Νότου

Ζακ Στεφάνου, Μπάντα Κοάλα και Κύριος Κ στο Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου παρουσιάζει τον Ζακ Στεφάνου , την Μπάντα Κοάλα και τον Κύριο Κ. στην Κεντρική Σκηνή την Κυριακή,

27 Νοεμβρίου 2011.

Μια φαεινή ιδέα ήρθε και κάθισε πάνω απ’ το κεφάλι του Ζακ Στεφάνου, όπως οι ιδέες πάνω απ’ τα καρτούν, ανάβοντας  τη λάμπα, για ένα γεμάτο ηλεκτρικό μουσικό τρίωρο με αρχή μέση και τέλος. Κατά την ενασχόληση με την τροφοδότηση ρεύματος της ιδέας του, άκουσε τον κύριο Κ. απ’ το σπίτι του, να φωνάζει «Κλείστε το Γενικό! Όλα είναι μέχρι να πέσει το ρεύμα...» και άλλες ανεκδιήγητες ιστορίες και λίγο πριν τρομοκρατηθεί θυμήθηκε τον απλήρωτο λογαριασμό του χαρατσιού της ΔΕΗ του Γιάννη Βενιαμίν!


Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου λοιπόν, στον Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή), την αρχή θα κάνει, στις 20:30, ο Γιάννης Βενιαμίν μαζί με τους «δε μπαντ» προδίδοντας  μερικά τραγούδια του πρώτου τους άλμπουμ λίγο πριν αυτό κυκλοφορήσει.
Κάπου στη μέση, γύρω στις 21:00 και κάτι, θα αναλάβει ο κος Κ. και η μπάντα του, με τραγούδια από το «Εδώ Είναι Το Σπίτι Μου» αλλά και με τα παλαιότερα  «Μπαμ» & «Κορίτσι του Μήνα», και γύρω στις 22:00 -δέκα ΚΑΙ-, τη σκυτάλη θα πάρουν ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα οι οποίοι με εφόδιο τα 2 άλμπουμ του Ζακ «Στο διάστημα δραπέτες» & «Ένας όμορφος κόσμος» αλλά και το πρόσφατο κοινό τους βήμα, “Koalaboration” - που κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη δισκογραφική τους - θα κάνουν, μεταξύ άλλων, τον δυναμικό επίλογο.

 


Στις 23.30 ακριβώς, ο Ζακ αναμένεται να υποκύψει στις φωνές του Κ. για να κλείσει ο Γενικός ώστε να σβήσει και η λάμπα της αφίσας, σηματοδοτώντας, όχι το τέλος του κόσμου αλλά τα τελευταία δρομολόγια του μετρό, για όσους προτιμήσουν τελικά τη συγκοινωνία…  

 

Support: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ & ΔΕΜΠΑΝΤ

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Θοδωρής Κοτονιάς & Μακρινά Ξαδέρφια Full Band live στο Σταυρό του Νότου Plus
13.05.2016 15:15
Ο Θοδωρής Κοτονιάς έρχεται την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, στις 22:30, για μια και μοναδική παράσταση στο Σταυρό του Νότου Plus, με όλη τη μπάντα των Ξαδερφιών στην “πρίζα”.

H Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 16:28
H Βίκυ Καρατζόγλου, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Τα Όνειρά μου Αληθινά» επιστρέφει για 2 μοναδικές βραδιές, 7 & 21 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ακύρωση - Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν live στο Σταυρό του Νότου
09.03.2016 15:17
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου ο Ζακ Στεφάνου με τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Γιάννη Βενιαμίν, κατεβαίνουν από την Θεσσαλονίκη για μια κοινή συναυλία στο Club του Σταυρού του Νότου. - Η συναυλία ακυρώνεται