Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι Sodom live στο An Club

Οι Sodom live στο An Club

H G.C.A. Concerts για δεύτερη φορά πραγματοποιεί το “Legions Tour Fest”, το οποίο ξεκίνησε πέρυσι με τους Nightrage & SepticFlesh. Φέτος headliners

του festival θα είναι οι γνωστοί – και αγαπητοί – στο Ελληνικό κοινό, οι Γερμανοί thrash metallers Sodom.

 

Μετά την περσινή τους θριαμβευτική εμφάνιση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχονται φέτος με νέο drummer, τον Markus “Makka” Freiwald (πρώην μέλος των Flaming Anger, Despair & Voodoo Cult), ενώ παράλληλα θα επισκεφθούν για πρώτη φορά την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και την Λευκωσία της Κύπρου, όπου θα είναι και η πρώτη φορά που η Γερμανική μπάντα επισκέπτεται την χώρα.

 

Μαζί τους σε αυτές τις ημερομηνίες θα μοιράζονται την σκηνή οι Κύπριοι thrashers Blynd, οι οποίοι θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην χώρα μας, στα πλαίσια της προώθησης του πρώτου τους δίσκου με τίτλο “The Enemy”.

 

Μαζί τους ανά πόλη θα υπάρξουν και κάποια τοπικά support acts, τα οποία επρόκειτο να ανακοινωθούν εν καιρώ.
 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Black Heart Procession live στο Fuzz Live Music Club
25.11.2016 16:33
Οι Black Heart Procession επιστρέφουν! Η μπάντα που ξεκίνησε την μοναχική πορεία της το 1997, στο San Diego της California, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ευαισθησίας, της μελαγχολίας και του λυρισμού, συνεχίζει το ταξίδι της.
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.
Οι Boogie Belgique live στο Gazarte
24.10.2016 11:04
Oι αγαπημένοι Boogie Belgique, γνωστοί για τα μοναδικά live band shows που προσφέρουν, άνοιξαν με επιτυχία το Bonjour Athens Dance Festival και τον Avener τον Απρίλιο του 2016 και επιστρέφουν τώρα στο GAZARTE με νέο album!
Οι Yellow Claw live στο Spell Club
09.08.2016 15:56
Η Say What Athens παρουσιάζει στις 16 Οκτωβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πλήρες Barong Family night με headliners τους Ολλανδούς trap superstars Yellow Claw καθώς και τους επίσης Ολλανδούς Dirtcaps και FS Green στο SPELL Club.
Οι Koza Mostra, headliners στο Balkan Fest στο Brno της Τσεχίας!
30.03.2016 14:28
Οι "δικοί μας" Koza Mostra θα εμφανιστούν στις 20 Μαΐου 2016, ως special headliners, στο κεντρικό stage του Balkan Fest στο Brno της Τσεχίας.