Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Η πόρνη από πάνω: Θεατρικό αναλόγιο στο Ιωνικό Κέντρο

Η πόρνη από πάνω: Θεατρικό αναλόγιο στο Ιωνικό Κέντρο

Η σειρά των Θεατρικών Αναλογίων συνεχίζουν στη μικρή θεατρική σκηνή του Ιωνικού Κέντρου στην Πλάκα, την Τρίτη

22 Νοεμβρίου, στις  8.30μ με το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου.

 

Έργο με δυνατή συγκίνηση που καταδύεται βαθιά στον ψυχισμό του ανθρώπου,"Η πόρνη από πάνω” παρουσιάζει μια γυναίκα που μεγαλώνει στην επαρχία - με απαγορεύσεις και με πλήξη. Στο πρόσωπο ενός Αθηναίου αστυνομικού βλέπει τον άγγελο που θα την οδηγήσει στη δική της Γη της Επαγγελίας.

 

Τον παντρεύεται και τον ακολουθεί στην Αθήνα, όπου όμως βυθίζεται στη μοναξιά, στην αυτολύπηση και την απόγνωση, μέχρις ότου μια μέρα μια πόρνη εγκαθίσταται στο από πάνω διαμέρισμα ... Και η ζωή μιας γυναίκας αλλάζει …

 


Ένας μονόλογος με δύσκολες αλήθειες, δοσμένος με γλυκόπικρο χιούμορ μέσα από μια εξαιρετική ψυχοσεξουαλική ματιά στη σύγχρονη κοινωνία, επιβεβαιώνει πως όλα μπορούν να αλλάξουν … αρκεί να το θέλει ο άνθρωπος και ... να βοηθήσει και η τύχη ...

 


Με την σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Κρομμύδα.
Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά στο ArtCafe του Ιωνικού Κέντρου

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η πόρνη από πάνω, με την Κατερίνα Διδασκάλου στο Θέατρο Ρεματιάς
30.08.2016 14:40
Την επιτυχημένη παράσταση Η πόρνη από πάνω του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, Νύχτες Αλληλεγγύης, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.
Αδιέξοδος έρωτας, Oφηλία από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών
22.06.2016 16:31
Tο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συμμετέχει στις συναντήσεις του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, στους Δελφούς, με την θεατρική εγκατάσταση αδιέξοδος έρωτας, Oφηλία σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή, η οποία θα παρουσιαστεί σε τρείς διαφορετικούς χώρους, σε τρεις διαφορετικές στιγμές της ημέρας.
Ισορροπιστής αεροσκαφών, του Θόδωρου Θεοδωρίδη στον Πολυχώρο Αθηναΐς
20.01.2016 12:15
Το έργο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του ως θεατρικό αναλόγιο στην Καβάλα, «πετάει» ως θεατρική παράσταση για την Αθήνα και προσγειώνεται στον Πολυχώρο Αθηναϊς για 17 μόνο παραστάσεις.
Ο ουρανός πάνω από την πόλη, από την ομάδα Θα δούμε στον Τεχνοχώρο Cartel
16.11.2015 11:16
Η θεατρική ομάδα "ΘΑ ΔΟΥΜΕ" παρουσιάζει τη νέα της δουλειά Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, μια θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας “Wings of desire” (Τα φτερά του έρωτα) των Wim Wenders και Peter Handke (1987).
Το πέρασμα - Μετανάστευση/Προσφυγιά: θεατρικό αναλόγιο στο Θέατρο Τέχνης
30.10.2015 10:16
Το έργο της Αγγελικής Δαρλάση «Κομμάτια (Θάλασσες εδώ…)» παρουσιάζεται στα Θεατρικά Αναλόγια 2015 (Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Σ. Παπαθανασίου) στο Θέατρο Τέχνης στην οδό Φρυνίχου, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:30.