Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η EMA (Erika M. Anderson) live στο Bios

Η EMA (Erika M. Anderson) live στο Bios
Οι Arte Fiasco παρουσιάζουν ζωντανά την EMA (Erika M. Anderson) στο Bios για ένα και μόνο live το Σάββατο

19 Νοεμβρίου 2011.


Η Erika M. Anderson ήταν μέχρι πρότινος γνωστή σε λίγους ως frontwoman των Gowns, της καλιφορνέζικης drone folk μπάντας που διαλύθηκε άδοξα έχοντας ηχογραφήσει ένα αξιόλογο άλμπουμ.

Φέτος, όμως, το όνομα της έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλα τα σημαντικά διεθνή μουσικά έντυπα και συγκρίνεται με αυτά των PJ Harvey, Cat Power και Kim Gordon.

 

H αιτία είναι η κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ ‘Past Life Martyred Saints’,που αποτελεί ένα συγκλονιστικό κολάζ ωμού λυρισμού και μουσικών επιρροών που ακροβατούν δεξιοτεχνικά μεταξύ grunge και folk με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον ακαταμάχητο κιθαριστικό ήχο της δυτικής ακτής των ΗΠΑ.

 

Η ΕΜΑ έρχεται να παρουσιάσει το εκρηκτικό της live για πρώτη φορά στην Αθήνα μαζί με την τριμελή της μπάντα και τον τσαμπουκά των riot grrrls στο τσεπάκι της. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Monovine με ένα set διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Irene για ένα live στο Faust
23.11.2016 11:34
Η Irene, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο “Like a rainbow” και “Invisible love” με τη Minos Emi σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινάει τις live εμφανίσεις από το Faust, έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο “Destination unknown”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Τεχνόπολις
26.08.2016 15:50
Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών, και θα βρίσκεται στο Θέατρο Τεχνόπολις την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 10:30
Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.
Ο Ian Anderson τραγουδά τα best of των Jethro Tull σε μία συναυλία στην Τεχνόπολη
15.06.2016 15:38
Οι καλύτερες στιγμές των Jethro Tull παρουσιάζονται ζωντανά από τον θρυλικό Ian Anderson, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναιών!
Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Ίλιον plus
18.04.2016 09:58
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι στο κέντρο της πόλης.