Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Your Hand in Mine: Live στο Coo στη Θεσσαλονίκη

Your Hand in Mine: Live στο Coo στη Θεσσαλονίκη
Οι Θεσσαλονικείς Your Hand In Mine μετά από την πρόσφατη sold-out εμφάνισή τους στην Αθήνα επιστρέφουν στη βάση τους για να παρουσιάσουν

ζωντανά στο υπόγειο του Coo-Café/Bar το ολοκαίνουριο album τους “The Garden Novels”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη από την Inner Ear. Με δεδομένη την αγάπη τους για τα ακουστικά όργανα , τη νορμανδική φολκ και τους πλανόδιους μουσικούς, οι Your Hand in Mine καταφθάνουν όπως πάντα με μια μικρή μουσική «οικοσκευή» που περιέχει τη συλλογή τους (που συνεχώς μεγαλώνει) από συνηθισμένα και ασυνήθιστα όργανα και συσκευές και εμπλουτίζουν την ορχήστρα τους με νέα ηχοχρώματα, παίζοντας τη γνώριμη, έντονα προσωπική, νεορομαντική μουσική τους.

 

Με το καινούριο album τους “The Garden Novels”, ο Μάνος Μυλωνάκης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξερευνούν τα μυστικά και τα θαύματα του κήπου, επιχειρούν μια διαδρομή στο υποσυνείδητο, συναντούν φανταστικούς ήρωες και αφουγκράζονται τις ιστορίες τους. Η βραδιά αναμένεται ακουστική με έντονα στοιχεία φολκ και ρομαντικής μελαγχολίας όμως ακριβώς ταιριάζει στις φθινοπωρινές νύχτες.  

 


http://www.yourhandinmineband.com/

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κωνσταντίνος Βήτα live στο Club Μύλος στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 12:12
Ο Κωνσταντίνος Βήτα ταξιδεύει βόρεια για μια μοναδική εμφάνιση στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton 7
20.10.2016 17:08
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
Ο Άνθρωπος με την Κινηματογραφική Μηχανή, του Dziga Vertov με live από τους EOS στο ΚΕΤ
18.01.2016 12:49
Οι ΗΩΣ (Eos), Τάσος Φωτίου και Γιώργος Κατσάνος, σμιλεύουν τον ήχο, δίνουν τη δική τους ακουστική αισθητική και επενδύουν ζωντανά ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ όλων των εποχών.