Οι Sequence Theory Project, ένα αυτοδιαχειριζόμενο μουσικό πρότζεκτ της πόλης με σκοτεινό και ατμοσφαιρικό ήχο, παρουσιάζουν την

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, την καινούρια τους δουλειά ζωντανά στο bios. Μαζί τους οι Until A Better Name, με κοινές σκοτεινές μουσικές επιρροές, σε ένα βράδυ με ακουστικά όργανα, μελωδίες, ηλεκτρονικά μέσα και ατμοσφαιρικά visuals.

Οι Sequence Theory Project είναι μια ακολουθία αντιλήψεων, ανθρώπων, ιδεών, συναντήσεων και συναισθημάτων. Σχηματίστηκαν το 2006 από τον WRis Orfeus (samples, synths, djing,παραγωγή) και τη Mελεντίνη (πιάνο, synths, τρομπέτα, ακορντεόν, φωνητικά) και στη συνέχεια ήρθε ο Kώστας Aντωνίου στο μπάσο. Ο ήχος τους είναι μια μείξη trip hop, drum \’n bass,electro και ατμοσφαιρικής μουσικής με jazz, indie pop, folk και theatrical στοιχεία. Έχοντας κυκλοφορήσει ανεξάρτητα το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Toyland, το οποίο διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο, και έχοντας εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας , οι Sequence Theory Project είναι ένα γκρουπ με βαθιά κοινωνική συνείδηση που έχει περάσει και έντονα στην μουσική τους η οποία δημιουργεί έντονες εικόνες και συναισθήματα. Την Τετάρτη στο bios θα παρουσιάσουν την καινούρια τους δουλειά, συνοδευόμενοι από την live visual performance του Νanotekt.

Στο ίδιο μουσικό πλαίσιο και οι Until A Better Name, ένα εξαμελές πρωτοεμφανιζόμενο γκρουπ σε εξέλιξη, με έντονα dark στοιχεία, trip hop μελωδίες αλλά και rock επιρροές, και με μια σειρά εμφανίσεων στο καθιερωμένο Schoolwave Festival θα ανοίξουν το βράδυ και θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα με τον βαθύ και ατμοσφαιρικό ήχο τους.