Μετά τις εμφανίσεις τους σε Βερολίνο, Βελιγράδι και Βαρκελώνη οι Tenorman & Voodoo drummer φιλοξενούνται στο νέο πολυχώρο FAUST και παρουσιάζουν

την παράσταση τους “A Jazz up Opera show”. Θα ακουστούν και συνθέσεις τους από την νέα τους δουλειά (μελοποίηση ποιημάτων του Charles Bukowski) “Poems of a Dirty Old Man”.

Μαζί τους κάθε φορά καλεσμένοι από το χώρο της Όπερας, της Κλασσικής Μουσικής και του Χορού.

Λητώ Μεσσήνη – Soprano, Στάυρος Παργινός – Cello, Ελένη Σωτηρίου – Mezzo Soprano,Μαργαρίτα Αμαραντίδη – Χορός, Νικόλαος Καραγκιαούρης – Baryton, Ελευθερία Ελβανίδη – Χορός

Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση που συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής όπως Opera, Jazz, Cabaret, Musical και άλλα, όλα μέσα από μια κωμική ιστορία,σε ένα  συνδυασμό με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό που ήδη κέρδισε την εύνοια του Βερολινέζικου τύπου και όχι μόνο.

“Προκαλώντας όλα τα στερεότυπα δημιούργησαν ένα νέου έιδους jazz-opera show σε ένα διεθνές καμπαρέ όπου διάσημοι χαρακτήρες της όπερας βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης”  (TIP BERLIN MAG)
 

http://operachaotique.com/

A Jazz up Opera Show

Μέσα σε τρεις πράξεις ο Δον Ζουάν και η Κάρμεν, το Φάντασμα της Όπερας ο Figaro, o Bukowski και οι κουτσομπόλες της Όπερας μπλέκουν σε περιπέτειες και πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμικοτραγική ιστορία.

Από την Όπερα του 18ου και 19ου στην γένεση της Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη στις απαρχές του 1900, ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του \’20 και \’30 και με πρωτότυπες συνθέσεις των Opera Chaotique.
 

OPERA CHAOTIQUE

 
Το δίδυμο Tenorman & Vodoo Drummer ήδη έδωσε μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις στο Βερολίνο και την Αθήνα ενώ ηχογράφησε όλη την παράσταση στα Στούντιο της ΕΡΤ.

Οι επόμενες προγραματισμένες εμφανίσεις για το 2011 είναι στη Βαρκελώνη, το Βελιγράδι, το Παρίσι και πάλι το Βερολίνο και η Αθήνα.

Η μπάντα αποτελείται από τους Γιώργο Τζιουβάρα & Χρήστο Κουτσογιάννη οι οποίοι πλαισιώνονται κάθε φορά από εκλεκτόυς καλεσμένους, όπως χορευτές ή ακροβάτες.

Members:

Tenorman: Vocals / Piano & Mystery
Voodoo Drummer: Drums & Tricks