Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Οι Opera Chaotique στο Faust

Οι Opera Chaotique στο Faust

Μετά τις εμφανίσεις τους σε Βερολίνο, Βελιγράδι και Βαρκελώνη οι Tenorman & Voodoo drummer φιλοξενούνται στο νέο πολυχώρο FAUST και παρουσιάζουν

την παράσταση τους “A Jazz up Opera show”. Θα ακουστούν και συνθέσεις τους από την νέα τους δουλειά (μελοποίηση ποιημάτων του Charles Bukowski) “Poems of a Dirty Old Man”.


Μαζί τους κάθε φορά καλεσμένοι από το χώρο της Όπερας, της Κλασσικής Μουσικής και του Χορού.

 

Λητώ Μεσσήνη - Soprano, Στάυρος Παργινός - Cello, Ελένη Σωτηρίου - Mezzo Soprano,Μαργαρίτα Αμαραντίδη – Χορός, Νικόλαος Καραγκιαούρης – Baryton, Ελευθερία Ελβανίδη - Χορός

 

Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση που συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής όπως Opera, Jazz, Cabaret, Musical και άλλα, όλα μέσα από μια κωμική ιστορία,σε ένα  συνδυασμό με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό που ήδη κέρδισε την εύνοια του Βερολινέζικου τύπου και όχι μόνο.

 

"Προκαλώντας όλα τα στερεότυπα δημιούργησαν ένα νέου έιδους jazz-opera show σε ένα διεθνές καμπαρέ όπου διάσημοι χαρακτήρες της όπερας βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης"  (TIP BERLIN MAG)
 

http://operachaotique.com/

 

A Jazz up Opera Show

Μέσα σε τρεις πράξεις ο Δον Ζουάν και η Κάρμεν, το Φάντασμα της Όπερας ο Figaro, o Bukowski και οι κουτσομπόλες της Όπερας μπλέκουν σε περιπέτειες και πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμικοτραγική ιστορία.

Από την Όπερα του 18ου και 19ου στην γένεση της Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη στις απαρχές του 1900, ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του \'20 και \'30 και με πρωτότυπες συνθέσεις των Opera Chaotique.
 

 

OPERA CHAOTIQUE

 
Το δίδυμο Tenorman & Vodoo Drummer ήδη έδωσε μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις στο Βερολίνο και την Αθήνα ενώ ηχογράφησε όλη την παράσταση στα Στούντιο της ΕΡΤ.

Οι επόμενες προγραματισμένες εμφανίσεις για το 2011 είναι στη Βαρκελώνη, το Βελιγράδι, το Παρίσι και πάλι το Βερολίνο και η Αθήνα.

Η μπάντα αποτελείται από τους Γιώργο Τζιουβάρα & Χρήστο Κουτσογιάννη οι οποίοι πλαισιώνονται κάθε φορά από εκλεκτόυς καλεσμένους, όπως χορευτές ή ακροβάτες.


Members:

Tenorman: Vocals / Piano & Mystery
Voodoo Drummer: Drums & Tricks
 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!
Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
29.06.2016 12:26
Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.
Emigranti: μια παράσταση από τους encardia στο Faust
29.02.2016 11:43
Οι encardia παρουσιάζουν στο Faust, από τις 6 Μαρτίου 2016, το Emigranti, μία παράσταση μνήμης και ελπίδας.
Οι Ex-Girlfriend's Perfume για ένα live στο Faust
01.02.2016 11:07
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου οι Ex-Girlfriend's Perfume φιλοξενούνται για δεύτερη φορά στη γεμάτη μυστήριο σκηνή του Faust, με groovy διάθεση, ατμόσφαιρα και funky ρυθμούς!
Les Ombres de la Rue: Pavlina Styl Live στο Faust
14.12.2015 16:48
Στο ρομαντικό και αισθησιακό Παρίσι και στο αντιφατικό underground αλλά γεμάτο πολυτέλεια Βερολίνο, θα μας μεταφέρει για μια βραδιά στις 20 Δεκεμβρίου 2015 η Παυλίνα Στυλιανού, στο Faust.