Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

De Natura East West

De Natura East West
Μέχρι τις 30 Ιουνίου στον εκθεσιακό χώρο του πολιτιστικού συγκροτήματος Artower Agora η Φύση \"Ανατέλλει\" και \"Δύει\" μέσα από τα έργα σπουδαίων καλλιτεχνών.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου στον εκθεσιακό χώρο του πολιτιστικού συγκροτήματος Artower Agora η Φύση \"Ανατέλλει\" και \"Δύει\" μέσα από τα έργα σπουδαίων καλλιτεχνών.


Η ομαδική έκθεση με θέμα De Natura• East West  (Περί Φύσης• Ανατολή  Δύση) πραγματοποιείται στο πλαίσια του Artower Athina ‘07 που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά με έργα καταξιωμένων αλλά και νέων καλλιτεχνών που μπαίνουν στην εικαστική σκηνή με άριστες προοπτικές.

Στην έκθεση De Natura East  West οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα που αναφέρονται στην έννοια της Φύσης στην Ανατολή και στη Δύση, τα οποία συνυπάρχουν, διατηρώντας όμως τη διαφορετικότητα των δύο αυτών πολιτισμών.

Στοιχεία και στοιχειά της φύσης, τα φυσικά τοπία, το ανθρώπινο γυμνό, ο κόσμος των ζώων, η αρμονία και η αισθητική της αποτελούν την πολύπλευρη πηγή έμπνευσης για καλλιτεχνική δημιουργία.

Παράλληλα, η τέχνη, όπως είναι φυσικό να συμβαίνει, επηρεάζεται και από τον αντίποδα του μεγαλείου της φύσης. Οι καλλιτέχνες καταπιάνονται με τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση, την καταστροφή της και την ανεξέλεγκτη εκμετάλλευσή της, θέλοντας να προβάλουν τον προβληματισμό τους, συντε
 \'ebόντας στην αφύπνιση των θεατών των έργων τους.

Στο εκθεσιακό πρόγραμμα συμμετέχουν καλλιτέχνες με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, εγκαταστάσεων, video animation και προβολών.
 

INFO
Artower Agora, Αρμοδίου 10
Διάρκεια έκθεσης: έως 30 Ιουνίου

Σχετικές ειδήσεις
Ο Marcin Knyziak στο  CTRL+T του metamatic:taf
31.01.2017 17:07
To metamatic:taf συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων CTRL+T με τη συμμετοχή του Marcin Knyziak και το project Go West, το οποίο εγκαινιάζεται την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 στις 20.30 και θα διαρκέσει έως και τις 24 Φεβρουαρίου.
The Symptom Projects 7
20.09.2016 15:23
Το The Symptom Projects συνεχίζει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Άμφισσας και στους Δελφούς το εκθεσιακό του πρόγραμμα.
Μουσείο Μπενάκη: εκθεσιακό πρόγραμμα Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2016
30.08.2016 16:53
Το Μουσείο Μπενάκη ανακοινώνει το εκθεσιακό του πρόγραμμα για τη νέα περίοδο. Παρακάτω δείτε τις εκθέσεις που θα εγκαινιαστούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο 2016.
Έκθεση φωτογραφίας του Istvan Kerekes στην Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης
09.06.2016 11:40
Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης ΦΕΜ, παρουσιάζει από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στο νέο εκθεσιακό της χώρο στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης, έκθεση φωτογραφίας του πολυβραβευμένου Ούγγρου φωτογράφου Istvan Kerekes.
Aroma of the East: έκθεση του Δρ. Bhaskar Das στη Blank Wall Gallery
19.05.2016 16:48
Ο Δόκτωρ Bhaskar Das, που ζει και εργάζεται στην Ινδία θα παρουσιάσει φωτογραφίες του στη Blank Wall Gallery, σε μία ατομική έκθεση, που θα διαρκέσει από το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου.