Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι νομάδες της τέχνης

Οι νομάδες της τέχνης
Η The Nomads Gallery δημιουργήθηκε με ένα και μοναδικό σκοπό: την προώθηση της σύγχρονης ελληνικής Τέχνης σε όλο τον κόσμο μέσω του Internet. Είναι η πρώτη gallery στην Ελλάδα που επιχειρεί μία τέτοιου είδους κίνηση.

Η The Nomads Gallery δημιουργήθηκε με ένα και μοναδικό σκοπό: την προώθηση της σύγχρονης ελληνικής Τέχνης σε όλο τον κόσμο μέσω του Internet. Είναι η πρώτη gallery στην Ελλάδα που επιχειρεί μία τέτοιου είδους κίνηση.


Οι δημιουργοί της The Nomads Gallery σκοπεύουν να ταξιδέψουν και να παρουσιάσουν σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο την προσωπική δουλειά ανερχόμενων και πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών.

Η αρχή έγινε με τη συνεργασία της gallery με τους εξής δώδεκα καλλιτέχνες: Αρτο Απαρτιάν, Βασίλη Βύζας, Λάμπρο Καραδήμας, Κρυστάλλη Κ., Μάριο Λινάκη, Εύα Μιχαλάκη, Ματίνα Μπαχάρη, Βασίλη Πέρρο, Δημήτρη Πρωτοπαπά, Τζιάρα, Νίκο Τσολάκογλου και Φίλιππο Φωτιάδη.

Τα μέλη της ομάδας The Nomads Gallery μπορεί να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο προκειμένου να προωθήσουν την ελληνική Τέχνη, έχουν όμως ένα σταθερό σημείο συνάντησης και αναφοράς: την ιστοσελίδα τους, www.thenomadsgallery.com, η οποία απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη σύγχρονη εικαστική τέχνη στην Ελλάδα και  επιθυμούν να ενημερωθούν για τους καλλιτέχνες της γκαλερί , τα έργα και την αγοραστική τους αξία.
 
Η The Nomads Gallery θα διοργανώσει εκθέσεις και θα συμμετάσχει σε σημαντικές εικαστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


INFO
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, επικοινωνείτε καθημερινά,   στο τηλέφωνο 210 33 62 555 ή με emal στο
info@thenomadsgallery.com

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Ιάσονα Βενετσανόπουλου στην Image Gallery
23.01.2017 11:48
O Ιάσονας Βενετσανόπουλος παρουσιάζει στην Image Gallery τη δεύτερη ατομική του έκθεση με τίτλο “There is another world, but it is inside this one” σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης, Ματίνας Χαραλάμπη.
Gallery Weekend 2016: Η εικαστική σκηνή του σήμερα σε μια βόλτα!
12.12.2016 10:14
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ), διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Gallery Weekend, μια βόλτα στην εικαστική σκηνή του σήμερα!
IndepArt2016: Έκθεση τέχνης στην Image Gallery
10.11.2016 17:06
Η Image Gallery σε συνεργασία με την τεχνοκριτικό και ιστορικό τέχνης Έμμυ Βαρουξάκη παρουσιάζουν την έκθεση IndepArt2016 με έργα σημαντικών καλλιτεχνών.
Two voices: Past and Present: Έκθεση με έργα από τη συλλογή της MaLou Art Gallery
04.08.2016 13:55
Το Cronwell Resort Sermilia σε συνεργασία με την MaLou Art Consultig@Gallery οργανώνει την έκθεση ‘’Two voices: Past and Present’’ με έργα Ευρωπαίων, Ρώσων και Ελλήνων ζωγράφων του 20ου και 21ου αιώνα από τη συλλογή της MaLou Art Gallery.
Roundabout: ομαδική εκθεση στην Αίθουσα Τέχνης vlassis art gallery
30.03.2016 14:19
Η Αίθουσα Τέχνης vlassis art gallery γίνεται ο τόπος συνάντησης 4 καλλιτεχνών με έντονες διαφοροποιήσεις στο έργο τους. Διαφορετικά εκφραστικά μέσα, ανομοιογενή υλικά, ασύμβατες επιδιώξεις. Χαρακτική, αντικείμενο – κατασκευή, ψηφιακή εγκατάσταση.