Οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν τις νέες τους εκδόσεις τόσο στην Αθήνα όσο και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας από την Κυριακή

13 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το δισκοπωλείο MUSIC WORKS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος της Χίλντας Παπαδημητρίου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ» την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011, στις 6:30 μ.μ. στο δισκοπωλείο Music Works  (Αγίας Λαύρας 74, Πετρούπολη).

Η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο της  και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν συνάδελφοι από ανεξάρτητα δισκοπωλεία, μουσικοί παραγωγοί κ.ά., για να συζητήσουν για την ιστορία και το μέλλον της κουλτούρας του δισκοπωλείου στη χώρα μας.
Η μουσική επένδυση της βραδιάς θα είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο.

2. Το βιβλιοπωλείο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Χρήστου Αγγελάκου «ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011, στις 8:30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος-αρχισυντάκτης της εφημ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η Κατερίνα Σχινά, μεταφράστρια-κριτικός λογοτεχνίας, και ο συγγραφέας.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Καταλειφός, Όλια Λαζαρίδου, Σοφία Σεϊρλή.

3. Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Λίας Μεγάλου-Σεφεριάδη «ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΝΘΙΖΕΙ» τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011, στις 7 μ.μ., την αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής (Πραξιτέλους 236, Πειραιάς).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Κώστας Γ. Παπαγεωργίου, ποιητής-κριτικός λογοτεχνίας, και η συγγραφέας.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Αννίτα Δεκαβάλλα.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Καλλιόπη Δράκου.

4. Ο Ηπειρωτικός Σύλλογος Κοζάνης, ο Σύλλογος Εφοριακών Ν. Κοζάνης, το βιβλιοπωλείο ΑΛΦΑ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν  στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου «ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ: Εις ταν Πόλιν» τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011, στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης (Ίωνος Δραγούμη 9-11).

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο και θα συνομιλήσει με το κοινό.

5. Η Ένωση Φιλολόγων Ν. Φλώρινας, η Λέσχη Ανάγνωσης-ERGASTIRIO VENETIA, το βιβλιοπωλείο Η ΓΩΝΙΑ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου «ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Εις ταν Πόλιν» την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο LINGOS (Ταγματάρχη Ναούμ 1, Φλώρινα).

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο και θα συνομιλήσει με το κοινό.

6. Ο Δήμος Κατερίνης, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Πιερίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ», το βιβλιοπωλείο ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου «ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ: Εις ταν Πόλιν» την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης ΕΚΑΒΗ (μικρή αίθουσα).

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο και θα συνομιλήσει με το κοινό.

7. Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, το βιβλιοπωλείο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου «ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ: Εις ταν Πόλιν» την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011, στις 8 μ.μ., στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών.

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο και θα συνομιλήσει με το κοινό.

8. Το περιοδικό ΕΜΒΟΛΙΜΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Χίλντας Παπαδημητρίου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ» την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011, στις 8 μ.μ., στο εντευκτήριο του περιοδικού ΕΜΒΟΛΙΜΟΝ, στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Για το βιβλίο θα μιλήσει
ο Γ. Χ. Θεοχάρης, ποιητής-διευθυντής του περ. ΕΜΒΟΛΙΜΟΝ

9. Η Ομάδα Bookcrossing Λιβαδειάς, η Πολιτιστική Εταρεία «ΠΟΛΙΣ», το βιβλιοπωλείο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Χίλντας Παπαδημητρίου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ» την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011, στις 9 μ.μ., στο art-cafe ΑΣΤΡΑΔΕΝΗ (Έρκυνας 5, Λιβαδειά).

Για το βιβλίο θα μιλήσει
ο Γ. Χ. Θεοχάρης, ποιητής-διευθυντής του περ. ΕΜΒΟΛΙΜΟΝ.
Σε ρόλο D.J. η Χίλντα Παπαδημητρίου.