H Μαρίζα Ρίζου, μια νέα, δροσερή φωνή με έντονο jazz και θεατρικό χαρακτήρα έρχεται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο Τρίτες …

στις 22 και 29 Νοεμβρίου 2011. Μια νέα, δροσερή φωνή με έντονο jazz και θεατρικό χαρακτήρα και μια μικρή ελληνική μπάντα με τον ήχο και την ενέργεια μιας big band jazz ορχήστρας μας περιμένουν για μια βραδιά με big band jazz και swing στοιχεία.
 

Η ιδιαίτερη χροιά, ο όγκος και η δύναμη στη φωνή της, κάνουν τη Μαρίζα Ρίζου να εκπλήσσει ευχάριστα και να καθηλώνει. Η θεατρική της διάθεση και η δυναμική της παρουσία στη σκηνή ταιριάζουν απόλυτα με τον big band ήχο των μουσικών που τη συνοδεύουν.

Οι διασκευές της σε κομμάτια pop, rock αλλά και έντεχνα, παίρνουν μια αφυπνιστική jazz μορφή που ουδεμία σχέση έχει με τη lounge εικόνα της jazz όπως την έχουν οι περισσότεροι στο νου τους.

Η διασκευή που έκανε πρόσφατα στην “Μπόσα Νόβα του Ησαία“ του Φοίβου Δεληβοριά σε big band jazz ύφος,ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα!

Μαζί της οι μουσικοί: Λευτέρης Δερλός: Σαξόφωνο, Δημήτρης Παπαδόπουλος: Τρομπέτα, Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι, Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρες, Γιώργος Κασαβέτης: Τύμπανα, Πέτρος Σταμέλος: Ακουστικό & Ηλεκτρικό μπάσο, Μυρτώ Τίκωφ: Πλήκτρα & Ακορντεόν και Υπεύθυνος Ήχου ο Γιάννης Παξεβάνης