Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαρία Ρίζου στο Club του Σταυρού του Νότου

Η Μαρία Ρίζου στο Club του Σταυρού του Νότου

H Μαρίζα Ρίζου, μια νέα, δροσερή φωνή με έντονο jazz και θεατρικό χαρακτήρα έρχεται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο Τρίτες …

στις 22 και 29 Νοεμβρίου 2011. Μια νέα, δροσερή φωνή με έντονο jazz και θεατρικό χαρακτήρα και μια μικρή ελληνική μπάντα με τον ήχο και την ενέργεια μιας big band jazz ορχήστρας μας περιμένουν για μια βραδιά με big band jazz και swing στοιχεία.
 

 

Η ιδιαίτερη χροιά, ο όγκος και η δύναμη στη φωνή της, κάνουν τη Μαρίζα Ρίζου να εκπλήσσει ευχάριστα και να καθηλώνει. Η θεατρική της διάθεση και η δυναμική της παρουσία στη σκηνή ταιριάζουν απόλυτα με τον big band ήχο των μουσικών που τη συνοδεύουν.


Οι διασκευές της σε κομμάτια pop, rock αλλά και έντεχνα, παίρνουν μια αφυπνιστική jazz μορφή που ουδεμία σχέση έχει με τη lounge εικόνα της jazz όπως την έχουν οι περισσότεροι στο νου τους.


Η διασκευή που έκανε πρόσφατα στην “Μπόσα Νόβα του Ησαία“ του Φοίβου Δεληβοριά σε big band jazz ύφος,ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα!


Μαζί της οι μουσικοί: Λευτέρης Δερλός: Σαξόφωνο, Δημήτρης Παπαδόπουλος: Τρομπέτα, Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι, Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρες, Γιώργος Κασαβέτης: Τύμπανα, Πέτρος Σταμέλος: Ακουστικό & Ηλεκτρικό μπάσο , Μυρτώ Τίκωφ: Πλήκτρα & Ακορντεόν και Υπεύθυνος Ήχου ο Γιάννης Παξεβάνης

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ορέστης Ντάντος live στο Club του Σταυρού του Νότου
12.12.2016 12:23
Ο Ορέστης Ντάντος, έχοντας στα σκαριά έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίσκο, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου και μας καλεί σε τρεις μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις, την Τετάρτη 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου
29.11.2016 16:59
Η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που μετρά πάνω από 50 παραστάσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην αγαπημένη αθηναϊκή σκηνή, τη Δευτέρα 5/12 και μόνο για 5 παραστάσεις.
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.