Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Champagne and Reefer στο Bios

Champagne and Reefer στο Bios
To Bios παρουσιάζει τους Champagne & Reefer, το live πρότζεκτ των ΒnC, Palov, King Elephant και Άγγελου Αγγελίδη. Ένα ωραίο μπέρδεμα hip hop, latin breaks,

funk και soul επιρροών πάνω στη σκηνή με τον Άγγελο Αγγελίδη στην κιθάρα, τον Palov στα decks, τον King Elephant στα ντραμς και τον BnC στο μικρόφωνο και στα scratches.

 

Με κοινό παρονομαστή την αγάπη για οτιδήποτε έχει «ψυχή» στην μουσική και με το όνομα τους εμπνευσμένο από το κλασικό rhythm & blues κομμάτι Champagne & Reefer του Μuddy Waters, οι Champagne & Reefer, μια εκρηκτική μουσική σύμπραξη μας καλούν σε ένα πάρτι επί σκηνής με κρουστά, κιθάρα, φωνητικά, δίσκους και σκρατσαρίσματα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο BIOS.


 
Champagne & Reefer
BnC, Palov, Angelos Angelidis & Κing Elephant

Σχετικές ειδήσεις
5ο Open Day στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
22.02.2017 12:21
Η Στέγη ανοίγει σε όλους. Το φετινό, 5ο Open Day, είναι αφιερωμένο στην αβανγκάρντ μουσική Σχολή της Νέας Υόρκης του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στις 5 Μαρτίου σε διάφορους χώρους της Στέγης. To 5o Open Day παρουσιάζεται φέτος στο πλαίσιο του Interfaces, του διεθνούς, διαθεματικού πρότζεκτ που αποσκοπεί να φέρει τη νέα μουσική σε ένα εκτεταμένο φάσμα νέων ακροατηρίων με την υποστήριξη του προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη.
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
Οι Verbal Delirium παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο στο Κύτταρο
23.12.2016 12:35
Οι Verbal Delirium στις 22 Ιανουαρίου 2017, στο Κύτταρο Live Club, θα παρουσιάσουν επίσημα τον νέο τους δίσκο “The Imprisoned Words of Fear” που κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου από την Αγγλική δισκογραφική Bad Elephant Records.
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.