Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Τα παιδία παίζει

Τα παιδία παίζει
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη σε συνεργασία με τη locus Athens παρουσιάζει την έκθεση με θέματα νέων παιδιών που συμμετείχαν στα εργαστήρια Τhe Workshop.

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη σε συνεργασία με τη locus Athens παρουσιάζει την έκθεση με θέματα νέων παιδιών που συμμετείχαν στα εργαστήρια Τhe Workshop. 


 
Πέντε σχολεία της Αθήνας, δημόσια και ιδιωτικά, με τη παράλληλη συμμετοχή πέντε σύγχρονων ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι Νίκος Αλεξίου, Κώστας Μπασσάνος, Μαρία Παπαδημητρίου και Αλέξανδρος Ψυχούλης, και με την υποστήριξη της locus Athens ανελαβάν να βγάλουν εις πέρας όλα τα εργαστήρια.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δουλειές των καλλιτεχνών και να συζητήσουν μαζί τους αναλυτικότερα γι’αυτές με σκοπό να έρθουν σε επαφή με την ελληνική σύγχρονη εικαστική σκηνή . Απέκτησαν ερεθίσματα με αποτέλεσμα να δημιουργούν τις δικές τους προσωπικές δουλειές με απόλυτα σωστές βάσεις.

Τελικό αποτέλεσμα της  ομαδικής αυτής προσπάθειας θα αποτελέσει η έκδοση ενός βιβλίου από τη locus Athens και τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, με τίτλο Ενα Απίθανο Βιβλίο, το οποίο θα προορίζεται για παιδιά.


INFO
Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20
Διάρκεια Εκθεσης: Από 19 Μαΐου έως 2 Ιουνίου

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Υπό κατασκευήν, έκθεση του Μίλτου Γκολέμα στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη
30.01.2017 10:09
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την τέταρτη ατομική έκθεση του Μίλτου Γκολέμα με τίτλο «Υπό κατασκευήν». Η έκθεση αποτελείται από την τελευταία ενότητα ζωγραφικών έργων του εικαστικού και θα διαρκέσει από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2017.
Έκθεση των Χριστόφορου Κατσαδιώτη και Τζένης Κωδωνίδου στη γκαλερί Ζουμπουλάκη
30.12.2016 11:17
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την έκθεση του εικαστικού έργου του Χριστόφορου Κατσαδιώτη και της Τζένης Κωδωνίδου. Η έκθεση αποτελείται από χαρακτικά και ζωγραφικά έργα και θα διαρκέσει από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2017.
Ομαδική καλοκαιρινή έκθεση 2016 στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη
25.07.2016 09:59
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την ομαδική έκθεση του καλοκαιριού με τα έργα των συνεργατών της. Θα μπορείτε να την επισκεφθείτε έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2016.
Είναι όλα Ψέμα: έκθεση της Νατάσσας Πουλαντζά στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη
09.05.2016 09:59
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Νατάσσας Πουλαντζά με τίτλο «Είναι όλα ψέμα». Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 9 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου 2016.
y.st.rd: έκθεση του Κώστα Χριστόπουλου στη γκαλερί Ζουμπουλάκη
16.03.2016 12:38
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την τρίτη ατομική έκθεση του Κώστα Χριστόπουλου με τίτλο «y.st.rd». Η εγκατάσταση στον χώρο αποτελείται από ζωγραφικά και γλυπτικά έργα μεικτής τεχνικής. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 31 Μαρτίου έως τις 6 Μαΐου 2016.