Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Αν αργήσω κοιμήσου στο 104 Θέατρο Κέντρου Λόγου και Τέχνης

Αν αργήσω κοιμήσου στο 104 Θέατρο Κέντρου Λόγου και Τέχνης

Το 104 Θέατρο Κέντρο Λόγου και Τέχνης παρουσιάζει το έργο του Άκη Δήμου «Αν αργήσω κοιμήσου» σε σκηνοθεσία Μίνωα Θεοχάρη και Κωνσταντίνου …

Ασπιώτη.


Ένα απρόβλεπτο έργο του Άκη Δήμου με κεντρικό του θέμα τις ερωτικές διαδρομές.


Τρία αγόρια και τρία κορίτσια, μας διηγούνται τις ιστορίες τους με πυρήνα τον έρωτα, εκπληρωμένο ή ανεκπλήρωτο, με πολύ χιούμορ, τραγούδι και αναπόφευκτο προβληματισμό.


Η παράσταση , με την μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και τους στίχους του συγγραφέα και του συνθέτη, αποκτά ατμόσφαιρες άλλοτε επικίνδυνες, άλλοτε κωμικές, άλλοτε βαθιά συναισθηματικές.


Μία πικρή επιθεώρηση τύπων ή ένα μιούζικαλ δωματίου, όπως και να προσπαθήσεις να το περιγράψεις το «Αν αργήσω κοιμήσου..» είναι ένα έργο που μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο του έρωτα, τον τόσο γνωστό, τον πάντα άγνωστο…

 

Κείμενο - Στίχοι: ΆΚΗΣ ΔΗΜΟΥ
Σκηνοθεσία: ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ
Μουσική: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Σκηνικά: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΪΔΙΝΗ
Φωτισμοί: ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ
Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

 

Παίζουν: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΪΔΙΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΕΝΟΒΙΑ

 

Σχετικές ειδήσεις
Το γράμμα μιας άγνωστης, του Στέφαν Τσβάιχ στο Θέατρο Μεταξουργείο
21.02.2017 15:55
Από τις 9 Μαρτίου η Κατερίνα Θεοχάρη ερμηνεύει το έργο “Το Γράμμα Μιας Άγνωστης” του Στέφαν Τσβάιχ στο θέατρο “Μεταξουργείο”, σε θεατρική προσαρμογή - διασκευή Άννας Βαγενά και σκηνοθεσία Άννας Βαγενά και Μαρθήλιας Σβάρνα.
Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω, του Ντάριο Φο στο Θέατρο Τέχνης
27.01.2017 12:22
Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει από τις 27 Φεβρουαρίου στη σκηνή της Φρυνίχου, ένα από τα πλέον εμβληματικά έργα του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη.
Τελευταίες παραστάσεις για τη «Στέλλα κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη στο Εθνικό Θέατρο
30.11.2016 17:27
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνονται με τεράστια επιτυχία οι παραστάσεις του έργου «Στέλλα κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη.
Ρομπέρτο Τσούκο, σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου στο Θέατρο Τέχνης
11.11.2016 12:56
Το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν παρουσιάζει το έργο Ρομπέρτο Τσούκο, του Μπερναρ Μαρί Κολτές σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου.
Στέλλα κοιμήσου, του Γιάννη Οικονομίδη στο Εθνικό Θέατρο
26.09.2016 17:03
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει από τις 13 Οκτωβρίου στη Σκηνή Νίκος Κούρκουλος - η οποία αφιερώνεται στη σύγχρονη ελληνική δραματουργία - το θεατρικό έργο του Γιάννη Οικονομίδη, «Στέλλα κοιμήσου».