Μια πρωτότυπη, πραγματικά, έκθεση φιλοξενεί ο Εικαστικός Κύκλος. Δεκαέξι καλλιτέχνες ενώνουν τις λαδομπογιές τους και ζωγραφίζουν στον καμβά αξιοπερίεργα θέματα, με αφορμή… ένα δέντρο.

Μια πρωτότυπη, πραγματικά, έκθεση φιλοξενεί ο Εικαστικός Κύκλος. Δεκαέξι καλλιτέχνες ενώνουν τις λαδομπογιές τους και ζωγραφίζουν στον καμβά αξιοπερίεργα θέματα, Με αφορμή… ένα δέντρο.

Δεκαέξι καταξιωμένοι ζωγράφοι ενώνουν τις ιδέες τους και δημιουργούν έχοντας ως πηγή έμπνευσης ένα δέντρο. Ο χώρος τέχνης Εικαστικός Κύκλος στο Κολωνάκι εγκαινιάζει τη Πέμπτη 24 Μαϊου έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Με αφορμή ένα δέντρο…»

Ο Απέργης, ο Γέρος, ο Ζουμπουλάκης, ο Λιβάνης, ο Μυταράς και ο Σάμιος, είναι μερικοί από τους δεκαεξί γνωστούς καλλιτέχνες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε αυτή την ομαδική έκθεση. Θέμα της θα αποτελεί ένα δέντρο, πως και με ποιους τρόπους μπορεί κάποιος να σκεφτεί ένα δέντρο.

Το αποτέλεσμα της πρωτοποριακής αυτής συνεργασίας, υπήρξε εντυπωσιακό. Τα έργα που φιλοξενούνται στην έκθεση μαγεύουν και ταξιδεύουν μέσα στη φύση.

INFO
Εικαστικός Κύκλος: Καρνεάδου 20, Κολωνάκι, τηλ.: 2107291642
Διάρκεια έκθεσης: από 24 Μαΐου έως 23 Ιουνίου
www. Okastikos-kiklos.gr