Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νότης Μαυρουδής στο Small Café στον Πειραιά

Ο Νότης Μαυρουδής στο Small Café στον Πειραιά
Ο ιδιαίτερα αγαπητός συνθέτης - κιθαρίστας Νότης Μαυρουδής παρουσιάζει μια μουσική παράσταση , με  τίτλο «Ποτάμι ο καιρός…»  με γνωστά και  αγαπημένα

τραγούδια, καθώς και  κομμάτια από τον νέο του δίσκο «Στου χρόνου τις καταπακτές» που μόλις κυκλοφόρησε με συμμετοχές όπως η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα και πολλοί άλλοι, στον υπέροχο χώρο του Small Café στον Πειραιά, για δύο βραδιές, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

 

Μαζί του, οι νέοι τραγουδιστές, Χρήστος Κωνσταντόπουλος και Αμαλία Τάτση, που συμμετέχουν και στον νέο δίσκο του συνθέτη, ερμηνεύουν τα τραγούδια του συνθέτη, από την περίοδο του Νέου Κύματος, έως τη σημερινή εποχή.

 

Το συνθέτη συνοδεύει στην κιθάρα ο Γιώργος Τοσικιάν .

 

Ο Νότης Μαυρουδής, ένας συνθέτης με τη δική του ιστορία και το δικό του αποτύπωμα στη μουσική των τελευταίων χρόνων, είναι πάντα ενεργός με την κιθάρα του, τη δισκογραφία του, καθώς και την ενασχόλησή του με πολλές δράσεις γύρω από την κλασική κιθάρα, το ελληνικό τραγούδι και τη μουσική.

 

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μεγάλωσε στην Πάτρα. Συμμετείχε σε θεατρικές –μουσικές παραστάσεις  και το 2005 με 2008 εμφανίζεται επαγγελματικά ως τραγουδιστής, τραγουδώντας συνθέσεις του Νότη Μαυρουδή και όχι μόνο …


 
Η Αμαλία Τάτση, με σπουδές φωνητικής και καθηγήτρια φιλολογίας, συνεργάστηκε με την Ορχήστρα των Χρωμάτων και άλλα μουσικά σχήματα. Σήμερα τραγουδάει επαγγελματικά με τον Νότη Μαυρουδή.

 

Ο Γιώργος Τοσικιάν, ένας νέος σολίστ κιθάρας, δίνει ατομικά ρεσιτάλ και συμμετέχει σε μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε  η πρώτη δισκογραφική  δουλειά του, με τίτλο «Guitar Music by Greek Composers».


Σχετικές ειδήσεις
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν στον Ιανό
15.02.2017 15:24
Αρκετά χρόνια μετά την πρώτη και πετυχημένη τους συνεργασία, η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, επιστρέφοντας με συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου & Γιώργος Τοσικιάν live στον Ιανό
11.10.2016 10:45
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν εμφανίζονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ιανού.
50 χρόνια τραγούδια: Ο Νότης Μαυρουδής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
12.09.2016 14:20
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 ο Νότης Μαυρουδής μας καλεί να ακούσουμε 50 χρόνια τραγούδι, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Νένα Βενετσάνου και Νότης Μαυρουδής στο Θέατρο Ρεματιάς
24.08.2016 13:41
Η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 θα βρίσκονται στο Θέατρο Ρεματιάς.
Η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής στο Μέγαρο Γκύζη
17.08.2016 10:35
Η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής συναντιούνται στο Μέγαρο Γκύζη για μία συναυλία την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016.