Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Βάνα και ο Κωστής

Η Βάνα και ο Κωστής
Οι εικαστικοί Βάνα Κωσταγιόλα και Κωστής Σταφυλάκης είναι πολύ πιθανόν άγνωστοι, σε προσωπικό επίπεδο, στην πλειονότητα του κοινού, ωστόσο μας προϊδεάζουν να τους γνωρίζουμε από κοντά με την έκθεσή τους, Ανθρωποι της Εμπιστοσύνης μας.

Οι εικαστικοί Βάνα Κωσταγιόλα και Κωστής Σταφυλάκης είναι πολύ πιθανόν άγνωστοι, σε προσωπικό επίπεδο, στην πλειονότητα του κοινού, ωστόσο μας προϊδεάζουν να τους γνωρίζουμε από κοντά με την έκθεσή τους, Ανθρωποι της Εμπιστοσύνης μας.


Μια πρωτοποριακή έκθεση επέλεξαν η Βάνα Κωσταγιόλα και ο Κωστής Σταφυλάκης για να παρουσιάσουν τη νέα τους ατομική δουλειά, με τίλτο Ανθρωποι της Εμπιστοσύνης μας. Η a.antonopoulou.art φιλοξενεί αυτή την ιδέα και έχει σαν στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

Πρόκειται για μια δράση- βίντεο εγκατάσταση, εστιασμένη στη σύγχρονη ψυχολογία της αγοράς. Οι δύο καλλιτέχνες αναφέρονται κυρίως σε εργοδότες και εργαζόμενους, οι οποίοι νιώθουν κουρασμένοι από την συνηθισμένη και βαρετή πλέον διαδικασία του management και ζητούν κάτι διαφορετικό.

Σε συνεργασία με το Rebirth Therapy Group παρουσιάζουν μια σειρά από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να τις δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν.

Το Rebirth Therapy Group εδώ και δεκαπέντε χρόνια συνεργάζεται με την Ελλάδα και προσφέρει μοναδικό στήριγμα στη ψυχολογική επεξεργασία μεταξύ των ενδοεταιρειακών σχέσεων.

Σκοπός του είναι να πείσει για αλλαγές στο χώρο εργασίας και κυρίως μεταξύ των εργαζομένων και των εργοδοτών.

INFO
a.antonopoulou.art Αριστοφάνους 20, τηλ.: 210 3214994
25 Μαϊου – 23 Ιουνίου

Σχετικές ειδήσεις
Ηρακλής. Υπερβατική πορεία: έκθεση της Χριστίνας Κουλουμπή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
05.07.2016 09:58
Το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης φιλοξενεί την ενδιαφέρουσα και διαφορετική έκθεση "Ηρακλής. Υπερβατική πορεία" της εικαστικής καλλιτέχνιδας και ηθοποιού Χριστίνας Κουλουμπή, που απευθύνεται στο κοινό όλων των ηλικιών.
Έκθεση του Κωστή Γεωργίου στην Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο
04.07.2016 13:00
Μια νέα σειρά έργων ζωγραφικής και γλυπτικής, καθώς και έναν εντυπωσιακό γλυπτό κόκκινο ταύρο, σε φυσικό μέγεθος, παρουσιάζει ο Κωστής Γεωργίου στη νέα του έκθεση που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο στις 9 Ιουλίου.
Άσπρο <=> Μαύρο: Ομαδική έκθεση στην Depôt Art Gallery
30.05.2016 12:35
Η Depôt Art Gallery σας προσκαλεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στην ομαδική έκθεση των: Γιώργος Ζογγολόπουλος, Όπυ Ζούνη, Κωστής, Νίκος Τρανός, Γιώργος Τσακίρης, Πάνος Χαραλάμπους, Γιώργος Χαρβαλιάς, με τίτλο «Άσπρο <=> Μαύρο».
Go fly a kite!: έκθεση χαρταετών στο Contemporary Space Athens
03.03.2016 16:39
Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει με αφορμή την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, την έκθεση από χειροποίητους χαρταετούς από την Κίνα, το Μπαλί, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, με τίτλο «GO FLY A KITE!» και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2016, στις 7.00 μ.μ. στο Contemporary Space Athens.
Στίγματα πορείας - Ίχνη Σπουδών: έκθεση του γλύπτη Θόδωρου στο Μέγαρο Εϋνάρδου
02.03.2016 13:26
Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης διοργανώνει και παρουσιάζει την έκθεση του γλύπτη Θόδωρου, Στίγματα πορείας – Ίχνη Σπουδών, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, στις 8 μ.μ. στο Μέγαρο Εϋνάρδου.