Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Τέχνη σε ρούχα: Workshop στο Βρυσάκι

Τέχνη σε ρούχα: Workshop στο Βρυσάκι
Ο χώρος τέχνης και δράσης Βρυσάκι προσφέρεται για ένα workshop, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως φύλου. Φέρτε ρούχα, ακόμα και παπούτσια

που έχουν ξεχαστεί στην ντουλάπα σας και δώστε τους πάλι ζωή. Θα ανακαλύψετε μέσα από μια τεράστια γκάμα δυνατοτήτων, χρωμάτων και υλικών, τα οποία θα διατίθενται στο χώρο, την ευκολία να δημιουργήσετε πάνω στα ρούχα σας και με την κατάλληλη καθοδήγηση αφήστε το προσωπικό σας στίγμα! Το όριο είναι η φαντασία σας...


Γλυτώστε τα χρήματα που θα δίνατε για την αγορά μιας χειροποίητης μπλούζας και φτιάξτε τα δικά σας κομμάτια με πολύ λιγότερο κόστος και χρόνο. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ρούχων που θα έχετε μαζί. Από την έναρξη έως και τη λήξη του εργαστηρίου ελάτε οποιαδήποτε ώρα θέλετε για να γνωριστούμε, να επινοήσουμε σχέδια, να πιούμε καφέ, να διασκευάσουμε και να διασκεδάσουμε! Η μεταποίηση και ζωγραφική ρούχων συνιστάται ως επί το πλείστον σε βαμβακερά υφάσματα.

 

Έφτασε η ώρα για δημιουργία και οικονομία! Μαζέψτε τα παλιά σας ρούχα και επενδύστε στη γνώση αυτή που θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το καθένα από αυτά σε ένα καινούριο, μοναδικό κομμάτι. Στο Βρυσάκι στις 5/11 & 6/11.

 

Εκτέλεση: Νίκη Τσιαμπούλα
Οργάνωση/Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Θέου
Video και σχεδιασμός: ThreeLivesLeft.com


Η Νίκη Τσιαμπούλα είναι professional make-up artist.


Έχει στο ενεργητικό της 3,5 χρόνια συνεργασίας με το Fame Story και το Fame Studio και έχει διατελέσει εξωτερικός συνεργάτης στον Alpha στην εκπομπή Sound mix Show.

Απέσπασε 3 σπουδαστικά βραβεία στο Body Painting (το 1ο Πανευρωπαϊκό βραβείο και δύο 1α Πανελλήνια βραβεία).


Φιλοτέχνησε τις τοιχογραφίες του bar Bodega στο Καλλιμάρμαρο.
Έχει αναλάβει το θεατρικό μακιγιάζ για το έργο Βάκχες της σχολής Τράγκα και τη δημιουργία θεατρικών κοστουμιών σε δύο σχολικές παραστάσεις.


Η τελευταία της δουλειά αφορά τα special effects της ταινίας μεγάλου μήκους Ταξιδιώτης σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλογερόπουλου , η οποία προβλήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στα Village Cinemas.


Σχετικές ειδήσεις
Σύγχρονη Χαρακτική Τέχνη από την Αθήνα: ομαδική έκθεση στο Μουσείο Ηρακλειδών
07.06.2016 11:13
Αφιερωμένη στη σύγχρονη χαρακτική δημιουργία, η ομαδική έκθεση Σύγχρονη Χαρακτική Τέχνη από την Αθήνα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας (επιμέλεια: Μιχάλης Αρφαράς, διευθυντής Τομέα Χαρακτικής) από την Παρασκευή 17 Ιουνίου έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο Παράρτημα του Μουσείου Ηρακλειδών.
Η τέχνη ανθίζει στην οδό Λεμπέση: Δύο εκθέσεις των Γιώργου Πανταζή και Μίλυ Μαρτιώνου
05.05.2016 14:14
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στις 20:00, η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος και η γκαλερί artshot Sophia Gaitani, μας προσκαλούν στα κοινά εγκαίνια δύο εκθέσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προσεγγίζοντας την τέχνη με μία άκρως εορταστική και ανοιξιάτικη διάθεση.
Οικείο - Ξένο: Εικαστική έκθεση της Γεωργίας Παπαμάρκου στο Βρυσάκι
31.03.2016 16:51
Το Βρυσάκι εγκαινιάζει στις 8 Απριλίου 2016 την έκθεση της Γεωργίας Παπαμάρκου, με τίτλο Οικείο - Ξένο.
8η εικαστική έκθεση Ελευσίνας «ΞενοΔοχείο»: Πρόσκληση συμμετοχής
07.03.2016 15:09
Η πρόσκληση απευθύνεται τόσο σε μεμονωμένους καλλιτέχνες, όσο και σε ομάδες που δρουν με τη δυναμική τους εν τη ενώσει και ζουν, κατάγονται ή εμπνέονται από την Ελευσίνα.
Όραμα και Δημιουργία – Ο Αναστάσιος Γ. Λεβέντης και η Δυτική Αφρική: έκθεση στο Τελλόγλειο
03.03.2016 10:27
Όραμα και δημιουργία: Ο Αναστάσιος Γ. Λεβέντης και η Δυτική Αφρική. Μια έκθεση που σκιαγραφεί την πορεία ενός άνδρα προς την επιτυχία, ενός έθνους προς την ελευθερία, μιας τολμηρής γενιάς νέων ζωγράφων προς τον μοντερνισμό.