Οι ομάδες Amorphy, Lemurius, Νταλίκα, Πρόσχημα, Φora etc, και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Χορογραφικού Εργαστηρίου «7+1», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 17ου Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, 14 – 21 Ιουλίου 2011.

Η παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011, θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο της παράστασης, που προέκυψε από το εργαστήρι, και συζήτηση ανατροφοδότησης (feedback session).

Το «7+1» είναι ένα χορογραφικό εργαστήρι, που ξεκίνησε με το σκεπτικό να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη δημιουργική διαδικασία της κάθε ομάδας και να γνωρίσει τις τεχνικές και τη μεθοδολογία της.

Το «7+1» αποτελεί μια συλλογική δράση των παραπάνω ομάδων, που συναντήθηκαν με σκοπό να δημιουργηθούν συνεργασίες και πρωτοβουλίες, πέραν του έργου της κάθε ομάδας.

Η συλλογική αυτή πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε στην πρώτη της απόπειρα από το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και συνεχίζεται με την υποστήριξη και στο πλαίσιο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Amorphy,
Lemurius,
Νταλίκα,
Πρόσχημα,
Φora etc.

Συντονισμός: Βάσω Γεωργούλα