Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση αφίσας: «Mapping (Europe)»

Έκθεση αφίσας:  «Mapping (Europe)»
Από 9 έως 25 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».

Από 9 έως 25 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».

Το θέμα της έκθεσης είναι από τη μία οι χάρτες είτε ως αποτύπωμα μιας γεωγραφικής περιοχής, είτε ως design και από την άλλη η σημασία του όρου \"ευρωπαϊκό\" στις μέρες μας..

Η έκθεση γίνεται με αφορμή την διοργάνωση των πρώτων European Design Awards και European Design Conference που γίνεται στην Αθήνα από τις 9 έως τις 11 Μαΐου. Πρόκειται για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Design που αφορούν το χώρο του graphic design, της εικονογράφησης και του multimedia design στην Ευρώπη.

Οι συμμετοχές της έκθεσης είναι: 3 in a box, Adel Saatchi & Saatchi, Ashley & Holmes, Attp, BBDO Athens, Beetroot, Company, Designers United, Designpark, Dolphins, Echo, Eggandspoon, Espresso Studio/ Δημήτρης Αρβανίτης, g, Garamond Design, JWT/ Spot Thompson, K2design, Karamella, Lineadesign.

Συμμετέχουν επίσης οι : McCann Erickson, MNP, Mousegraphics, ODD Company, Office Communication Consultants, Poor Designers, Radial, RMG Connect, The Design Shop, The Switch Design Agency, Tribe, Warda, Γιώργος Βαβυλουσάκης, Κωνσταντίνος Βαβυλουσάκης, Δημήτρης Γκάζης, Καπάνιgraphix, Οξύ/ Πάρις Κούτσικος , Π6, Φώτης Πεχλιβανίδης, Γιώργος Τριανταφυλλάκος.

Την εκδήλωση οργανώνουν ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, η Apeiron Photos και το Πρακτορείο Corbis και την υποστηρίζουν τα 12 πιο σημαντικά και έγκυρα περιοδικά επικοινωνίας και design της Ευρώπης.

INFO
Έκθεση αφίσας: «Mapping (Europe)»
9 έως 25 Μαΐου 2007
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»:
Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης – Θησείο,
τηλ.: 210 34 52 150
Ωρες λειτουργίας: 9π.μ. - 1μ.μ. και 5μ.μ. - 9μ.μ.
εκτός από Κυριακή απόγευμα & Δευτέρα.

Σχετικές ειδήσεις
Europe 40under40, έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.02.2017 17:33
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσει τα πιο ελπιδοφόρα ανερχόμενα ταλέντα της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού της Ευρώπης για το 2016 σε μια αρχιτεκτονική έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε.
150 Χρόνια Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Έκθεση αφίσας από το Τμήμα Γραφιστικής Τ.Ε.Ι. Αθήνας
02.09.2016 16:56
Στο φιλόξενο Καφέ του Μουσείου, έναν χώρο που τα τελευταία χρόνια δίνει βήμα διαλόγου σε καλλιτέχνες και εικαστικές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο να προσφέρει εικαστικά ερεθίσματα ως γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, παρουσιάζεται η έκθεση αφίσας «150 χρόνια Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» του Τμήματος Γραφιστικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Χαρτογραφώντας την Ευρώπη: Έκθεση της Katerina Mistal στο Γενί Τζαμί Θεσσαλονίκης
05.07.2016 11:02
Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016, στις 8.30 μμ. στο Γενί Τζαμί (Παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης), για τα εγκαίνια μίας ξεχωριστής έκθεσης φωτογραφίας της Σουηδού φωτογράφου Katerina Mistal με τίτλο: “Χαρτογραφώντας την Ευρώπη - Ακτογραμμές” (“Mapping Europe – Coastlines”).
After Europe / Μετά την Ευρώπη: Έκθεση του Jonas Staal στην State of Concept
14.06.2016 12:47
Η State of Concept παρουσιάζει τη Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 την πρώτη ατομική έκθεση στην Ελλάδα του Ολλανδού καλλιτέχνη Jonas Staal, με τίτλο After Europe/ Μετά την Ευρώπη σε επιμέλεια της Ηλιάνας Φωκιανάκη.
Έκθεσης Αφίσας των μελών του ΕΕΤΕ για το μεταναστευτικό πρόβλημα
31.05.2016 14:32
Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 διοργανώνει Έκθεση Αφίσας με 72 έργα 40 μελών του, για το μεταναστευτικό πρόβλημα, στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης. Η Έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στις 20:00.