Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Des images narratives

Des images narratives
Μια έκθεση, σωστό κόσμημα! Η Λίνα Μωϋσίδου διηγείται παραμύθια μέσα από τις ονειρικές δημιουργίες της που εκτίθονται στο χώρο του Booze.

Μια έκθεση, σωστό κόσμημα! Η Λίνα Μωϋσίδου διηγείται παραμύθια μέσα από τις ονειρικές δημιουργίες της που εκτίθονται στο χώρο του Booze.

Πως θα γινόταν να συνδυαστούν η ομορφιά, με τη παράδοση αλλά και τα παραμύθια; Η Λίνα Μωϋσίδου έρχεται να δώσει απάντηση με τη νέα μοναδική δουλειά της, Des images narratives.
Η καλλιτέχνης μοιράζεται με το κοινό τη φαντασία αλλά και μια νέα άποψη για το πως βλέπει η ίδια το κόσμημα. Για τη Λίνα Μωϋσίδου ένα κόσμημα μπορεί να ομορφύνει το σώμα μιας γυναίκας ενώ παράλληλα να φανερώσει μια ξεχωριστή πιο εκκεντρική διάθεση.
Τα κοσμήματα που δημιούργησε εκφράζουν εικαστικά από την ανατολική - βυζαντινή παράδοση καθώς και τα παραμύθια. Εκπέμπουν μια παιδικότητα, η οποία εκφράζεται πότε με τις μορφές και τα υλικά που χρησιμοποιεί και πότε με τη κίνηση και το χρώμα που δίνει στο κόσμημα. Τα πανέμορφα κοσμήματά της και θα εκτίθονται - στον πολυχώρο Booze - και θα διατίθονται προς πώληση!

INFO
Booze: Koλοκοτρώνη 57, Αθήνα, τηλ: 210 3240944
Διάρκεια έκθεσης: Από 3 έως 20 Μαΐου

Σχετικές ειδήσεις
Μύθοι, παραμύθια και ποιητικά όνειρα: έκθεση της Μαριας Γενιτσαρίου στη Γκαλερί Έρση
01.12.2016 10:41
Η Γκαλερί Έρση εγκαινιάζει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.30, την ατομική έκθεση εικαστικής καλλιγραφίας της Μαρίας Γενιτσαρίου, Μύθοι, παραμύθια και ποιητικά όνειρα.
Ηρακλής. Υπερβατική πορεία: έκθεση της Χριστίνας Κουλουμπή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
05.07.2016 09:58
Το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης φιλοξενεί την ενδιαφέρουσα και διαφορετική έκθεση "Ηρακλής. Υπερβατική πορεία" της εικαστικής καλλιτέχνιδας και ηθοποιού Χριστίνας Κουλουμπή, που απευθύνεται στο κοινό όλων των ηλικιών.
Images of a Lost World: Έκθεση φωτογραφίας στο Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος
01.06.2016 14:38
Μετά την επιτυχή πορεία της στη Θεσσαλονίκη, το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος και η Πρεσβεία της Ισπανίας παρουσιάζουν και στην Αθήνα την έκθεση Images of a Lost World (Εικόνες ενός χαμένου κόσμου), από τη 1 Ιουνίου 2016.
«μόνον εσέ, Ρωτόκριτε»: ένας εικαστικός διάλογος με το έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου στη Λάρισα
07.03.2016 15:41
Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα θα φιλοξενηθεί από τις 9 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου 2016, η εικαστική έκθεση με τίτλο «“μόνον εσέ, Ρωτόκριτε”: ένας εικαστικός διάλογος με το έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου», με πρωτότυπα έργα ζωγραφικής και χαρακτικής (αλλά και κόσμημα, κέντημα και γλυπτά) σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού και φιλολογική επιμέλεια της επίκουρης καθηγήτριας του ΑΠΘ Τασούλας Μαρκομιχελάκη.
Παραμύθια από ποιήματα: έκθεση του Αλέξη Κυριτσόπουλου στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ
25.02.2016 14:16
Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ίκαρος και το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Αλέξη Κυριτσόπουλου, με τίτλο Παραμύθια από ποιήματα, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, στις 20.00, στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ.