Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Η Ακαδημία της Σκάλας του Μιλάνου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη: Η συναυλία αναβάλλεται

Η Ακαδημία της Σκάλας του Μιλάνου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη: Η συναυλία αναβάλλεται
Η συναυλία της Ακαδημίας της Σκάλας του Μιλάνου στις 20 Οκτωβρίου 2011 αναβάλλεται. Σύντομα θα ανακοινωθεί ...

νέα ημερομηνία.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

Η επίσημη συνεργασία του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη με την περίφημη Σκάλα του Μιλάνου συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με τη σειρά

Τεσσάρων συναυλιών των αστεριών της Ακαδημίας της Σκάλας του Μιλάνου με σολίστ και πιάνο , που περιλαμβάνουν σημαντικές στιγμές της όπερας. Φέτος σε κάθε συναυλία παρουσιάζονται τα καλύτερα αποσπάσματα από δύο δημοφιλείς όπερες μεγάλων Ιταλών συνθετών που τα έργα τους αποτελούν τη βάση του ρεπερτορίου όλων των θεάτρων Όπερας και φυσικά του κορυφαίου, της Σκάλας του Μιλάνου.

 

Νέες μεγάλες φωνές μας ταξιδεύουν στη μαγική χώρα του λυρικού τραγουδιού.


 
20/10/2011 - Μπελίνι (Η Υπνοβάτις, Οι Πουριτανοί)
26/1/2012 - Πουτσίνι (Η Μποέμ, Τόσκα)
16/2/2012 - Ροσίνι (Ο Κουρέας της Σεβίλλης, Η Σταχτοπούτα)
5/4/2012 - Βέρντι (Τραβιάτα, Ριγκολέτο)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ CULTURENOW.GR. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Σχετικές ειδήσεις
The Show Must go on: Εορταστική συναυλία με την Κάτια Πάσχου στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
13.12.2016 10:42
Η Κάτια Πάσχου και το Katia Paschou Project θα δώσουν στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, την πρώτη εορταστική συναυλία με τίτλο The Show Must go on.
Η Μυρσίνη Μαργαρίτη και η  Ζωή Ζενιώδη σε μια συναυλία για τη γυναίκα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
07.11.2016 12:28
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί σε μία συναυλία με τη τίτλο Fragile, Μορφή: Γυναίκα, με τη σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και τη Ζωή Ζενιώδη στο πιάνο.
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
Σας αρέσει ο Brahms;: συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
04.03.2016 15:24
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί στη συναυλία Σας αρέσει ο Brahms;, στο πλαίσιο του Κύκλου Οι Μεγάλοι Ρομαντικοί.
Αναβολή - Μόδεστος Μούσορσκυ – Ενρίκε Γρανάδος: Εικαστική μουσική στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
29.01.2016 16:26
Ο διακεκριμένος σολίστ Απόστολος Παληός παρουσιάζει στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, ένα ιδιαίτερο θεματικό ρεσιτάλ πιάνου επιλέγοντας δύο αριστουργηματικά έργα του ρεπερτορίου, τις Εικόνες από μια έκθεση του Ρώσου Μούσορσκυ και τις Γκογιέσκας του Ισπανού Γρανάδος, συνθέσεις που αντλούν έμπνευση από ζωγραφικούς πίνακες αποτελώντας εξαιρετικά δείγματα της στενής διασύνδεσης μουσικής και εικαστικής τέχνης. - Η συναυλία αναβάλλεται