Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Enrico Bertelli, Μαρίνος Κουτσομιχάλης και Νίκος Κυριαζόπουλος στη Knot Gallery

Enrico Bertelli, Μαρίνος Κουτσομιχάλης και Νίκος Κυριαζόπουλος στη Knot Gallery
H Knot Gallery παρουσιάζει τους Enrico Bertelli, Μαρίνο Κουτσομιχάλη και Νίκο Κυριαζόπουλο σε μια συναυλία την Πέμπτη

13 Οκτωβρίου 2011.

 

Enrico Bertelli

Με τη διπλή του ιδιότητα ώς μουσικολόγος και μουσικός εκτελεστής, με πολυάριθμες συνεργασίες με πολλούς συνθέτες, ο Enrico Bertelli διερευνά τα όρια των δυνατότητων των κρουστών οργάνων μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης σύνθεσης και του αυτοσχεδιαστικού περφόρμανς.
http://www.brakedrumpercussion.com/

 

Μαρίνος Κουτσομιχάλης


Δραστήριος τόσο σε ακαδημαϊκούς όσο και σε μη ακαδημαϊκούς κύκλους, ο Μαρίνος Κουτσομιχάλης διερευνά τον ήχο από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 δουλεύοντας με διάφορα μέσα. Αντικείμενο της έρευνάς του είναι οι αρχιτεκτονικές ιδιότητες του ήχου - πώς αυτός εκδηλώνεται στον χώρο, τον χρόνο και την ανθρώπινη αντίληψη και πως μπορεί να καταστήσει τέτοιες εκδηλώσεις καθεαυτές αυτοτελή έργα τέχνης.

http://www.marinoskoutsomichalis.com/

 

Νίκος Κυριαζόπουλος

Ο Νίκος Κυριαζόπουλος ασχολείται με περιβαλλοντικές ηχογραφήσεις και το σχεδιασμό ηχοτοπίων, χρησιμοποιώντας αναλογικά φίλτρα, μικρόφωνα και ηλεκτρονικές ιδιοκατασκευές.

http://www.myspace.com/kyriazopoulosnick

http://soundcloud.com/nikoskyriazopoulos

 

Σχετικές ειδήσεις
Ρεσιτάλ βιολιού με τον Λεωνίδα Καβάκο στην Ύδρα
16.08.2016 16:01
Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας και στο πλαίσιο της 7ης Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης Κλασσικής Μουσικής υπέρ του Νοσοκομείου Ύδρας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του κορυφαίου Έλληνα βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκου με τον Enrico Pace στο πιάνο.
Στον Μυστικό Κήπο, του Νίκου Κυπουργού για μία συναυλία στο Ηρώδειο
17.06.2016 16:27
Ο Νίκος Κυπουργός παρουσιάζει σε μία συναυλία στο Ηρώδειο τον Μυστικό Κήπο.
Σελιδοδείκτες: Ο Νίκος Kολλάρος με live παρουσίαση δίσκου στο Γυάλινο Upstage
05.04.2016 14:27
Ο συνθέτης Νίκος Κολλάρος παρουσιάζει το προσωπικό του βιβλίο-cd "Σελιδοδείκτες" με 11 τραγούδια και 11 εικαστικά έργα, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στο Γυάλινο -Upstage.
Μετασχηματισμοί: Ο Νίκος Ξυδάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Τάσος Ρωσόπουλος στη Στέγη
07.03.2016 17:06
Στην τρίτη συναυλία του κύκλου Μετασχηματισμοί και σε συνέχεια της παρουσίασης του Χειμωνιάτικου ταξιδιού του Σούμπερτ με τους στίχους στα ελληνικά, οι Νίκος Ξυδάκης , Δημήτρης Παπαδημητρίου και Τάσος Ρωσόπουλος θα παρουσιάσουν νέα τραγούδια, μελοποιώντας ποιήματα του Wilhelm Müller, από τον κύκλο Winterreise, σε μετάφραση του Διονύση Καψάλη.
Μεταξύ Ήχου και Σιωπής: Μουσική βραδιά με τον Χάρη Λαμπράκη στην Kourd Gallery
26.11.2015 14:35
Με αφορμή την έκθεση του Δαυίδ Μπενφοράδο «Μεταξύ Ήχου και Σιωπής» στην Kourd Gallery, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 20.00 σε μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία ο μουσικός Χάρης Λαμπράκης θα συνομιλήσει παίζοντας Νέϋ με τα έργα του Δαυίδ Μπενφοράδο.