Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος σε μια μουσική πράξη για έξι στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος σε μια μουσική πράξη για έξι στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη
Ο Μύλος στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τη συνάντηση κορυφής έξι σπουδαίων μουσικών σε μια μουσική πράξη

αξιώσεων. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος συναντάνε δύο χαρισματικές  ερμηνεύτριες τη Ρίτα Αντωνοπούλου και την Άννα Λινάρδου, και με τη συνοδεία των πνευστών του Θύμιου Παπαδόπουλου και του πιάνου του Θοδωρή Οικονόμου , παρουσιάζουν το ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει.


Πασίγνωστα τραγούδια του Θ. Μικρούτσικου και του Χ. Θηβαίου, μεγάλες επιτυχίες ενός από τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες και  αγαπημένα τραγούδια του πιο ξεχωριστού τραγουδοποιού παρουσιάζονται σε νέες ενορχηστρώσεις, με τη βοήθεια των δεξιοτεχνών Θύμιου Παπαδόπουλου και Θοδωρή Οικονόμου αλλά και την ερμηνευτική δεινότητα της Ρίτας Αντωνοπούλου και της Άννας Λινάρδου.


Μαζί παρουσιάζονται και τραγούδια που έχουν λείψει από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Θάνου Μικρούτσικου, τραγούδια από την «Μουσική Πράξη στον Μπρέχτ», το «Γερμανικό Εγχειρίδιο Πολέμου» αλλά και τραγούδια εκπλήξεις, άλλων δημιουργών.


Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τραγούδια του «Σταυρού του Νότου», που κατέχουν κεντρική θέση σε αυτό το πρόγραμμα αλλά και τα χαρακτηριστικά τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου, που τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων.


Για δύο μόνο βράδια (Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Οκτωβρίου), στο club του Μύλου, παρουσιάζουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης ένα πρόγραμμα που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο για πολύ καιρό.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 16:19
Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο, για μια σειρά παραστάσεων που ονόμασαν «Στη χώρα των θαυμάτων». Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του Θάνου Μικρούτσικου, Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Στην ομίχλη των καιρών: Ο Θάνος Μικρούτσικος στο στούντιο για το νέο του δίσκο
02.11.2016 16:56
Ο Θάνος Μικρούτσικος ηχογραφεί στο στούντιο τα νέα του τραγούδια, τα περισσότερα από τα ποοία είναι σε εξαιρετικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.