Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ζυγό

Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ζυγό

H Tάνια Τσανακλίδου επιστρέφει στο Ζυγό, οργανώνει την ομάδα της και ορμά στα Παρασκευοσάββατα της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής από την Παρασκευή

14 Οκτωβρίου 2011.
 

Έτοιμη να γλυκάνει τη ψυχή μας, να χαρίσει στίχους στην αγανάκτηση μας... και να ξυπνήσει τα συναισθήματα εκείνα, που η κάθε μέρα μας κλέβει.


Στο πλευρό της ενισχύσεις...η αγαπημένη “Γυναίκα της Πάτρας” η Ελένη Κοκκίδου, η εξαιρετική ηθοποιός με το χάρισμα της βελούδινης φωνής.. όχι μόνο “θα τα πει” αλλά και θα τραγουδήσει.


Τραγούδια, μουσικές… από το χτες, από σήμερα… από το θέατρο, τον κινηματογράφο.


Από τον Κουρτ Βαιλ μέχρι τον Άκη Πάνου… θυμωμένα τραγούδια… κι αγαπημένα τραγούδια, να σιγοτραγουδήσουμε μαζί.
 

Ο Κώστας Θωμαΐδης, με το μαντολίνο και την στεντόρεια φωνή , παιδικοί φίλοι με την Τάνια.. . συναντιούνται ξανά στο ΖΥΓΟ.

 

ΕΦΕΔΡΙΑ στην Πλάκα.. “Ο τίτλος, υποδηλώνει πως σε δύσκολους καιρούς, μπορούμε να γελάμε και να κλαίμε με τα παθήματα μας ως Έλληνες.

 

 

Ο ΖΥΓΟΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
 

Φυσικά δεν μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι από τις δυσκολίες, που όλοι αντιμετωπίζουμε βλέποντας τα οικονομικά μας να γίνονται δυσβάσταχτα, γι’ αυτό και μειώσαμε αποφασιστικά τις τιμές. Την “εΦΑΙΔΡΙΑ” μπορεί κανείς να απολαύσει με είσοδο 10 και 20 ευρώ, χωρίς την υποχρέωση κατανάλωσης ποτού. Αλλά όποιος θέλει να πιεί, η τιμές είναι ίδιες με ένα οποιοδήποτε μικρό μπαράκι.”

 

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί


Αντώνης Ανδρέου: Τρομπόνι
Αλέξανδρος Δράκος: Κτιστάκης Τύμπανα
Σωτήρης: Λεμονίδης Πλήκτρα
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: Κιθάρα
Παναγιώτης: Τσεβάς Ακορντεόν

Κείμενα / σκηνοθετική επιμέλεια Νίκος Σούλης
Επιμέλεια φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης
Επιμέλεια ήχου: Δημήτρης Καρπούζας

 

Επιμέλεια παραγωγής Γιώργος Λεμπέσης

Την σκηνοθετική επιμέλεια και τα κείμενα, και όχι μόνο, έχει αναλάβει ένας παλιός φίλος και συνεργάτης της Τάνιας, ο Νίκος Σούλης… που χαρακτηριστικά μας λέει για την Τάνια:


"Ατίθαση γυναίκα, με τη μορφή του πάθους στη ματιά της… πρόωρα τραγούδησε.. γερνάω… και τώρα μεγάλη πια ζει την εφηβεία της ωριμότητας. Μια θεατρίνα από φυσική κατασκευή… έτσι γεννήθηκε... ντυμένη Πιαφ... εκτονώνει τον Μικ Τζάγκερ από μέσα της. Μια Λόττε Λένυα..που τραγουδάει για την πείνα και τη κατοχή, και την ίδια στιγμή..κάνει τη Λόρυ Άντερσον να μοιάζει παλιά".

 

Σχετικές ειδήσεις
Έλντα Πανοπούλου, Ελένη Πέτα και Τάνια Τρύπη στο Ρυθμος stage
22.12.2016 15:24
Από τις 14 Γενάρη τα Σαββατόβραδα γίνονται μαγικά στο Ρυθμός Stage με την Έλντα Πανοπούλου, την Ελένη Πέτα και την Τάνια Τρύπη σε τραγούδια αγαπημένα, με εικόνες γεμάτες έμπνευση και αγάπη.
Η ώρα των 50 λεπτών: Ο Αντώνης Μποσκοΐτης υποδέχεται την Τάνια Τσανακλίδου στο Αγγέλων Βήμα
08.11.2016 10:33
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», η Τάνια Τσανακλίδου θα ξαπλώσει στο ντιβάνι του σκηνοθέτη – δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη για μια εκ βαθέων συνεδρία – συνέντευξη!
Μείναν τα τραγούδια μόνα: Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
05.08.2016 13:23
Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Τάνια Τσανακλίδου επαναλαμβάνει την μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο.
Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
15.06.2016 11:29
Η Τάνια Τσανακλίδου θα εμφανιστεί στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για μια μουσική παράσταση με τραγούδια από το θέατρο στις 8 & 9 Ιουλίου 2016.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.