Η έκθεση του Τάσου Θωμαίδη που θα παρουσιαστεί από τη Δευτέρα 16 Απριλίου έως και την Τετάρτη 2 Μαΐου στον πολυχώρο Designer’s Dot Gallery, αποτελεί μια σύγχρονη ματιά σ΄ ένα διαφορετικό κόσμημα.

Η έκθεση του Τάσου Θωμαίδη που θα παρουσιαστεί από τη Δευτέρα 16 Απριλίου έως και την Τετάρτη 2 Μαΐου στον πολυχώρο Designer\’s Dot Gallery, αποτελεί μια σύγχρονη ματιά σ΄ ένα διαφορετικό κόσμημα.

Ο Τάσος Θωμαίδης ανήγαγε το κομπολόι σε εξαιρετικό κόσμημα, ίδρυσε τη λέσχη Φίλων Κομπολογιού, έγραψε 66 τραγούδια με θέμα το κομπολόι, το βιβλίο – αφιέρωμα Ο δρόμος του ανθρώπου και του κομπολογιού και το λεύκωμα Κομπολόι. Ο ίδιος το βλέπει σαν ένα αγχολυτικό για τις ανάγκες του καιρού μας, ένα συλλεκτικό έργο τέχνης, φυλαχτό ή ακόμα φάρμακο και εχθρό του τσιγάρου, το οποίο καθρεφτίζει την αισθητική, τον πολιτισμό, την οικονομική κατάσταση, ενώ προδίδει το ήθος και την κουλτούρα του κάθε ανθρώπου ανάλογα πάντα με τον τρόπο που το κρατά και το χρησιμοποιεί.

Ο Τάσος Θωμαίδης έχει δημιουργήσει μεταξύ άλλων έργα σε χαλκό με κοινωνικό περιεχόμενο στη gallery του στη Μύκονο, είναι ο δημιουργός των κοσμημάτων «Αχτίδα» και έχει εκπονήσει αρχιτεκτονικά σχέδια εξοχικών κατοικιών.

Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 16 Απριλίου 19.00, Designer\’s Dot Gallery (Μελαντίας 8 και Ηλιουπόλεως, Παγκράτι)
Διάρκεια έκθεσης Τετάρτη 2 Μαΐου
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 17.00 – 21.00