H Belle Arte Lamia 2007 αποτελεί μία καλλιτεχνική συνάντηση σύγχρονης τέχνης, η οποία φέτος θα διοργανωθεί για τρίτη φορά το φθινόπωρο του 2007.

H Belle Arte Lamia 2007 αποτελεί μία καλλιτεχνική συνάντηση σύγχρονης τέχνης, η οποία φέτος θα διοργανωθεί για τρίτη φορά το φθινόπωρο του 2007.

Όλη η προσπάθεια στηρίζεται στον εθελοντισμό και σκοπός είναι να διαμορφωθεί ένα σταθερό πλαίσιο επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών, απόψεων καθώς και γνωριμίας με τις νέες τάσεις όπως αυτές εμφανίζονται σε όλο το φάσμα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη φορέων, καλλιτεχνών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων καθώς και καταξιωμένων δασκάλων, μεταξύ των οποίων είναι ο Γιώργος Χουλιαράς, γλύπτης, ο Γιώργος Γκολφίνος, ζωγράφος, ο Μανώλης Γιανναδάκης, χαράκτης, και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Έτσι, λοιπόν και φέτος η Belle Arte Lamia 2007 καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Ιουνίου για το διαγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, το οποίο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει ζωγραφική, κατασκευές, φωτογραφία, γλυπτική, χαρακτική και video art.
Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το κομμάτι των εκδηλώσεων, το οποίο θα είναι εκτός διαγωνισμού, όπως το open Belle Arte Lamia 2007, που θα περιλαμβάνει εκθέσεις έργων μεμονωμένων καλλιτεχνών, καλλιτεχνικών ομάδων καθώς και συμμετοχές κατόπιν παραγγελίας από τους διοργανωτές και το hotel Belle Arte Lamia 2007, με παράπλευρες δραστηριότητες, φιλοξενία και άλλων μορφών τέχνης, όπως χορός, θέατρο, μουσική καθώς και διοργάνωση σεμιναρίων, συμποσίου γλυπτικής και ημερίδας με θέμα Η σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της συνάντησης , το οποίο θα περιλαμβάνει επιπλέον παραστάσεις χοροθέατρου, VITRINE και LIVE – μουσικά σχήματα, αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το διακτυακό τόπο www.belleartelamia.org ή απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 231051075, 6936995142