Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Dig!!! Lazarus!!! Dig!!!, σελίδα πρώτη

Dig!!! Lazarus!!! Dig!!!, σελίδα πρώτη
Μας αρέσει που τελευταία ο Nick Cave κάνει ακόμη πιο έντονη την καλλιτεχνική του παρουσία παγκοσμίως! Το νέο του κομμάτι Dig Lazarus Dig, από το ομώνυμο άλμπουμ, και σε έντυπη έκδοση!

Μας αρέσει που τελευταία ο Nick Cave κάνει ακόμη πιο έντονη την καλλιτεχνική του παρουσία παγκοσμίως! Το νέο του κομμάτι Dig Lazarus Dig, από το ομώνυμο άλμπουμ, και σε έντυπη έκδοση!

Η έμπνευση ήταν διπλή για τον Nick Cave. Όχι μόνο μας χάρισε ένα καινούριο λαμπρό άλμπουμ -το οποίο χαρήκαμε στην πρόσφατη live συναυλία του- αλλά «πατώντας» πάνω του έγραψε ένα 40σέλιδο βιβλίο, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί στις 8 Ιουλίου.

Το βιβλίο βασισμένο στο τραγούδι Dig!!!, Lazarus, Dig!!!, περιέχει σημειώσεις, χειρόγραφους στίχους, φωτογραφίες και ένα κείμενο για τη σημασία του κομματιού.

Σύμφωνα με τον Nick Cave «η έκδοση αυτή ασχολείται με την προετοιμασία ως το τελικό αποτέλεσμα ενός project που ξεκίνησε εντελώς τυχαία και που εξελίχθηκε σε ένα γνήσιο cultural icon αλλά και κλασικό rock 'n' roll τραγούδι».

Ψάξτε το βιβλίο μόλις κυκλοφορήσει, βάλτε το cd να παίζει, αράξτε και «σκάψτε» στην έμπνευση του Nick Cave.

Σχετικές ειδήσεις
Η Victoria Hislop στην 1η πανελλήνια παρουσίαση του νέου βιβλίου της!
19.10.2016 12:28
Η Victoria Hislop, η συγγραφέας του μυθιστορήματος "Το νησί" που αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες εκδοτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων παγκοσμίως, πουλώντας περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα, έρχεται το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Φουγάρο για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο μυθιστόρημά της - που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, με τίτλο "Οι Καρτ Ποστάλ", μέρος του οποίου διαδραματίζεται στο Ναύπλιο.
Πρώτη Φλέβα - Γιάννης Μακριδάκης
19.04.2016 09:26
Οι εκδόσεις της Εστίας ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Γιάννη Μακριδάκη, Πρώτη Φλέβα.
Τελευταία προειδοποίηση - Παναγιώτης Κεχαγιάς
06.04.2016 10:07
Από τις εκδόσεις Αντίποδες κυκλοφορεί η συλλογή διηγημάτων Τελευταία προειδοποίηση του Παναγιώτη Κεχαγιά.
Οργισμένη Παρασκευή - Nicci French
03.03.2016 11:01
Από τις εκδόσεις Δίοπτρα κυκλοφορεί, Η Οργισμένη Παρασκευή των Nicci French, το πέμπτο βιβλίο της σειράς που ξεκίνησε με το BLUE MONDAY και κόβει την ανάσα, με πάνω από 8.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως!
Η τελευταία των ωραίων και άλλες ιστορίες - F. Scott Fitzgerald
19.02.2016 10:20
Από τις εκδόσεις ΡΟΕΣ, και στη σειρά «MicroMEGA / Λογοτεχνία», κυκλοφόρησε το βιβλίο Η τελευταία των ωραίων και άλλες ιστορίες του Φ. Σκoττ Φιτζέραλντ.