Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

All is full of love: Η Αθηνά Ρούτση και ο Γιώργος Παλαμιώτης στο Beton 7

All is full of love: Η Αθηνά Ρούτση και ο Γιώργος Παλαμιώτης στο Beton 7
Η Αθηνά Ρούτση και ο Γιώργος Παλαμιώτης με αφετηρία τη μουσική της Bjork θα παρουσιάσουν στο Beton7 ένα μοναδικό duet project στις …

14 και 21 Οκτωβρίου 2011.


Ο ήχος του ντουέτου άλλες φορές δίνει την εντύπωση ενός παγωμένου στον χρόνο τοπίου και άλλες ενός τρένου εκτός ελέγχου έτοιμου να εκτροχιαστεί στην επόμενη στροφή. Οι μουσικές της Βjork αλλάζουν, ξετυλίγονται, το μπάσο και η φωνή αυτοσχεδιάζουν, δημιουργούν καινούργιους ήχους, χρώματα, συναισθήματα. Μια ζωντανή πρόβα με διαδραστικό χαρακτήρα, ερμηνείες και ενέργεια.


Η Αθηνά Ρούτση, μουσικός και ερμηνεύτρια με πολλές συνεργασίες και μουσική πορεία, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κινείται live και δισκογραφικά σε πιο πειραματικούς δρόμους, από την jazz σκηνή μέχρι τη dance και το trip hop. 

 


Ο Γιώργος Παλαμιώτης είναι ένας από τους λίγους Έλληνες μουσικούς που πραγματικά έχει δημιουργήσει ένα δικό του ήχο και προσέγγιση στο μπάσο, χωρίς όρια και περιορισμούς.
Χορεύει ο Γρηγόρης Γαϊτανάρος.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Anamateur & Pros live στο Beton 7
25.11.2016 11:40
Ο Γιώργος Αναματερός, κατά κόσμον Anamateur, παρουσιάζει στο Beton 7 τραγούδια από τον νεοδημοσιευθέντα πρώτο του δίσκο, το “One doubt arose in the mind of a noble vigilante”, καθὼς και από τοὺς δίσκους που φτιάχνει αυτόν τον καιρό και που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα (“I love my Pirulita (but she doesn’t love me)”, «12 συκοφαντημένα θύματα αναζητοῦν τίμιον δικηγόρον», “A certainty blossomed in the heart of the enlightened tyrant” κλπ.).
Songs of Love and Sorrow, της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη στο Λόφο του Στρέφη
07.07.2016 11:57
Οι Μουσικές Δευτέρες στον Στρέφη φιλοξενούν την Κυβέλη Καστοριάδη και τον Ορέστη Καλαμπαλίκη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη συναυλία «Songs of Love and Sorrow».
Full Moon Party με Timmy Regisford και Dino MFU στο Bolivar Beach Bar
16.06.2016 15:15
Ένα full moon party γεμάτο μουσική και φως έρχεται στο Bolivar Beach Bar τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, με καλεσμένο έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της house, τον Αμερικάνο dj Timmy Regisford. Μαζί του ο superstar Dj Dino MFU.
Anamateur and Pros. live στο Βeton 7
09.03.2016 17:05
Ο Anamateur (κατά κόσμον Γιώργος Αναματερός) θα εμφανιστεί στο Beton 7 την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, με τη συνοδεία του Πρίαμου Μωράκη και του Μάνου Λούτα.
Giorgos Kontrafouris Piano Quartet live στο Beton 7
15.02.2016 15:57
Το νέο κουαρτέτο του Γιώργου Κοντραφούρη θα εμφανιστεί στο Beton 7 σε καινούργιες συνθέσεις του ίδιου καθώς και των άλλων μελών του κουαρτέτου.