Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

All is full of love: Η Αθηνά Ρούτση και ο Γιώργος Παλαμιώτης στο Beton 7

All is full of love: Η Αθηνά Ρούτση και ο Γιώργος Παλαμιώτης στο Beton 7
Η Αθηνά Ρούτση και ο Γιώργος Παλαμιώτης με αφετηρία τη μουσική της Bjork θα παρουσιάσουν στο Beton7 ένα μοναδικό duet project στις …

14 και 21 Οκτωβρίου 2011.


Ο ήχος του ντουέτου άλλες φορές δίνει την εντύπωση ενός παγωμένου στον χρόνο τοπίου και άλλες ενός τρένου εκτός ελέγχου έτοιμου να εκτροχιαστεί στην επόμενη στροφή. Οι μουσικές της Βjork αλλάζουν, ξετυλίγονται, το μπάσο και η φωνή αυτοσχεδιάζουν, δημιουργούν καινούργιους ήχους, χρώματα, συναισθήματα. Μια ζωντανή πρόβα με διαδραστικό χαρακτήρα, ερμηνείες και ενέργεια.


Η Αθηνά Ρούτση, μουσικός και ερμηνεύτρια με πολλές συνεργασίες και μουσική πορεία, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κινείται live και δισκογραφικά σε πιο πειραματικούς δρόμους, από την jazz σκηνή μέχρι τη dance και το trip hop. 

 


Ο Γιώργος Παλαμιώτης είναι ένας από τους λίγους Έλληνες μουσικούς που πραγματικά έχει δημιουργήσει ένα δικό του ήχο και προσέγγιση στο μπάσο, χωρίς όρια και περιορισμούς.
Χορεύει ο Γρηγόρης Γαϊτανάρος.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Asonitis - Krommydas Quartet live στο Beton 7
04.01.2017 10:21
O κιθαρίστας και συνθέτης Γιώργος Κρομμύδας και ο ντράμερ και συνθέτης Χρήστος Ασωνίτης, συναντιούνται επί σκηνής μετά από 3 χρόνια για μια μοναδική βραδιά, στο Beton 7, με αφορμή την επίσκεψη του δεύτερου, μόνιμου κατοίκου πλέον Γερμανίας, στην Αθήνα.
Οι M.A.t. E. live στο Ίλιον plus
09.12.2016 13:42
Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ "Transitions", έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum 'n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.
Anamateur & Pros live στο Beton 7
25.11.2016 11:40
Ο Γιώργος Αναματερός, κατά κόσμον Anamateur, παρουσιάζει στο Beton 7 τραγούδια από τον νεοδημοσιευθέντα πρώτο του δίσκο, το “One doubt arose in the mind of a noble vigilante”, καθὼς και από τοὺς δίσκους που φτιάχνει αυτόν τον καιρό και που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα (“I love my Pirulita (but she doesn’t love me)”, «12 συκοφαντημένα θύματα αναζητοῦν τίμιον δικηγόρον», “A certainty blossomed in the heart of the enlightened tyrant” κλπ.).
Songs of Love and Sorrow, της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη στο Λόφο του Στρέφη
07.07.2016 11:57
Οι Μουσικές Δευτέρες στον Στρέφη φιλοξενούν την Κυβέλη Καστοριάδη και τον Ορέστη Καλαμπαλίκη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη συναυλία «Songs of Love and Sorrow».