Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

EMI VIRGIN: Pink Floyd-Special Editions

EMI VIRGIN: Pink Floyd-Special Editions

H EMI VIRGIN προχώρησε σε ένα σημαντικό γεγονός για τους λάτρεις των Pink Floyd, την κυκλοφορία του καταλόγου του συγκροτήματος σε αξιόλογες

επανεκδόσεις. Έτσι λοιπόν, από τις 26 Σεπτεμβρίου μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα δίσκων:

1. Discovery editions
Από το1967 μέχρι σήμερα οι Pink Floyd έχουν δημιουργήσει έναν από τους  πιο διαπρεπής και ανθεκτικούς καταλόγους στην ιστορία της ηχογραφημένης μουσικής. Και τα 14 αυθεντικά στούντιο άλμπουμ έχουν γίνει digitally remastered από τον James Guthrie (co-producer στο The Wall) και κυκλοφορούν με νέο δεξιοτεχνικό packaging και booklets που δημιούργησε ο σταθερός τους συνεργάτης στον σχεδιασμό των artwork, Storm Thorgerson.


Οι “Discovery’ εκδόσεις είναι σχεδιασμένες ως μία εισαγωγή/πρόλογος για τον καλλιτέχνη και περιλαμβάνουν τους στίχους όλων των τραγουδιών του κάθε άλμπουμ.

 

2. Experience edition 
     
Εμπλουτισμένες εκδόσεις των άλμπουμ σε digipack συσκευασίες με bonus disc. Περιλαμβάνουν το αυθεντικό remastered
άλμπουμ, 1 cd με πρόσθετο υλικό και διευρυμένο 16σέλιδο cd booklet.       

 

3. Immersion title (limited edition manufacturing run):

Oι Immersion Editions προσφέρουν μία ολοκληρωμένη καλλιτεχνική εμπειρία. Γενναιόδωρα συσκευασμένα σε ένα σκληρό 29cm τετράγωνο κουτί, το set περιλαμβάνει remastered, ακυκλοφόρητο ηχητικό και οπτικό υλικό, καθώς και αναμνηστικές αναπαραγωγές, καινούργια γραφιστικά, καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, συλλεκτικά αντικείμενα, πλούσια booklets και πολλά άλλα.         
                        
4.14 album Discovery box set    

The Discovery 14 Studio Album Catalogue Boxset 


4. The Dark Side Of The Moon - Vinyl  

 

Σχετικές ειδήσεις
Στοιχειωμένα Ποιήματα, το νέο άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη
19.12.2016 12:27
Το άλμπουμ Στοιχειωμένα Ποιήματα έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το The Storyteller (Απρίλιος 2007, Puzzlemusik) το οποίο για πολλούς ήταν το καλύτερο πιάνο-άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη μέχρι τότε. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι εμφανίσεις του Κοντραφούρη με πιάνο γίνονταν όλο και πιο αραιές ώσπου αφοσιώθηκε στο organ και στο Baby Trio, το ευρηματικό project “σχολείο” που βρίσκεται πλέον στην 8η ενσάρκωση του, έχει εκπαιδεύσει σημαντικό αριθμό νέων μουσικών και συνεχίζει.
15.11.2016 12:39
A&M/Interscope Records ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Sting, 57th & 9th, το πρώτο του rock/pop project για περισσότερο από μία δεκαετία.
Αφιέρωμα στους Pink Floyd από τους The Roleplay στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
11.11.2016 12:46
Με ένα αφιέρωμα στους Pink Floyd από το ελληνικό συγκρότημα The Roleplay ανοίγει το φετινό του πρόγραμμα ο Κύκλος ΓΕΦΥΡΕΣ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, που διευθύνεται από τον Δημήτρη Μαραγκόπουλο.
“Je Di Oui”: Το νέο άλμπουμ των  Pink Martini
01.11.2016 13:31
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Pink Martini, επιστρέφουν και μας προσκαλούν σε χαρούμενους ήχους με το νέο τους άλμπουμ “Je Di Oui” που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Οι Lunatics live στο Santorini Arts Factory
11.08.2016 16:22
Οι LUNATICS, μια Tribute Pink Floyd μπάντα, θα εμφανιστεί σε μια ξεχωριστή συναυλία με έργα των Pink Floyd, στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, στις 21 Αυγούστου 2016.