Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

EMI VIRGIN: Pink Floyd-Special Editions

EMI VIRGIN: Pink Floyd-Special Editions

H EMI VIRGIN προχώρησε σε ένα σημαντικό γεγονός για τους λάτρεις των Pink Floyd, την κυκλοφορία του καταλόγου του συγκροτήματος σε αξιόλογες

επανεκδόσεις. Έτσι λοιπόν, από τις 26 Σεπτεμβρίου μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα δίσκων:

1. Discovery editions
Από το1967 μέχρι σήμερα οι Pink Floyd έχουν δημιουργήσει έναν από τους  πιο διαπρεπής και ανθεκτικούς καταλόγους στην ιστορία της ηχογραφημένης μουσικής. Και τα 14 αυθεντικά στούντιο άλμπουμ έχουν γίνει digitally remastered από τον James Guthrie (co-producer στο The Wall) και κυκλοφορούν με νέο δεξιοτεχνικό packaging και booklets που δημιούργησε ο σταθερός τους συνεργάτης στον σχεδιασμό των artwork, Storm Thorgerson.


Οι “Discovery’ εκδόσεις είναι σχεδιασμένες ως μία εισαγωγή/πρόλογος για τον καλλιτέχνη και περιλαμβάνουν τους στίχους όλων των τραγουδιών του κάθε άλμπουμ.

 

2. Experience edition 
     
Εμπλουτισμένες εκδόσεις των άλμπουμ σε digipack συσκευασίες με bonus disc. Περιλαμβάνουν το αυθεντικό remastered
άλμπουμ, 1 cd με πρόσθετο υλικό και διευρυμένο 16σέλιδο cd booklet.       

 

3. Immersion title (limited edition manufacturing run):

Oι Immersion Editions προσφέρουν μία ολοκληρωμένη καλλιτεχνική εμπειρία. Γενναιόδωρα συσκευασμένα σε ένα σκληρό 29cm τετράγωνο κουτί, το set περιλαμβάνει remastered, ακυκλοφόρητο ηχητικό και οπτικό υλικό, καθώς και αναμνηστικές αναπαραγωγές, καινούργια γραφιστικά, καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, συλλεκτικά αντικείμενα, πλούσια booklets και πολλά άλλα.         
                        
4.14 album Discovery box set    

The Discovery 14 Studio Album Catalogue Boxset 


4. The Dark Side Of The Moon - Vinyl  

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lunatics live στο Santorini Arts Factory
11.08.2016 16:22
Οι LUNATICS, μια Tribute Pink Floyd μπάντα, θα εμφανιστεί σε μια ξεχωριστή συναυλία με έργα των Pink Floyd, στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, στις 21 Αυγούστου 2016.
Οι Pink Martini live στη Μονή Λαζαριστών
13.06.2016 11:47
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.
Οι Pink Martini live στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
06.06.2016 14:14
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez, αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.
Moa Bones και special guests live στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
31.05.2016 10:18
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Spun”, ο Moa Bones ολοκληρώνει ένα κύκλο ζωντανών εμφανίσεων και υποδέχεται το καλοκαίρι.
Μία Συμφωνία Για Την Ιθάκη: επετειακή κυκλοφορία από την ΚΟΘ για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ
04.03.2016 16:46
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια επετειακή κυκλοφορία για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης θεραπευτικής κοινότητας για χρήστες ουσιών στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το συλλεκτικό άλμπουμ «Μια Συμφωνία Για Την Ιθάκη».