Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων θα συνεχιστεί και φέτος στη Κεντρική Σκηνή του «THEATROVICTORIA» η μεγάλη περσινή επιτυχία της παράστασης

FUCKING GAMES σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού. Το έργο που απέφερε στον συγγραφέα του, Grae Cleugh, το βραβείο Laurence Olivier το 2003 θα σηκώσει αυλαία στις 6 Οκτωβρίου 2011 και θα παρουσιαστεί για 25 παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το «FUCKING GAMES» είναι το καυστικό και ειρωνικό πορτραίτο δύο γκέι ζευγαριών καθώς εμπλέκονται σ’ ένα περίπλοκο ιστό σχέσεων στην μετά AIDS εποχή. Γνήσιο δείγμα του βρετανικού in-yer-face theater το FUCKING GAMES, με όχημα το χιούμορ και τους καυστικούς διαλόγους, αναδεικνύει, στηλιτεύει και σχολιάζει τις συνέπειες από το αδιέξοδο που προκαλεί η άρνηση ανάληψης οποιασδήποτε ευθύνης στις κάθε μορφής σχέσεις στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης και του «σεξ χωρίς ταμπού».

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κομνηνού, τα σκηνικά/κοστούμια του Γιώργου Λυντζέρη, ο σχεδιασμός των φωτισμών του Βασίλη Κλωτσοτήρα, ενώ η μουσική και τα visuals της παράστασης του Ανδρέα Τρούσσα.

Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Γιαννακάκος, Μάνος Καναβός, Χάρης Μπόσινας και Μαρίνος Παναγιωτάκης.

Παράλληλα στο φουαγιέ θα παρουσιαστεί κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το πρώτο έργο της πρωτοεμφανιζόμενης Σταυρούλας Ζάμπρα, με τον τίτλο «…με τη Βούλα». Πρόκειται για έναν γλυκόπικρο μονόλογο μια νέας γυναίκας από την επαρχία που αναζητά την προσωπική και επαγγελματική της ταυτότητα καθώς προσπαθεί να επιβιώσει, άφραγκη, στην Μνημονιακή Αθήνα του 2011 ως ηθοποιός. Το μονόλογο που θα ερμηνεύσει η Χαρά Τσιώλη θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

FUCKING GAMES”: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 9:15μμ ΚΥΡΙΑΚΗ 8:15μμ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Κανονικό 16,00 € (με ποτό) – φοιτητικό & εξώστης 14,00 € (με ποτό)

Και

“….με τη ΒΟΥΛΑ”: ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 9:30μμ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  Κανονικό 14,00 € (με ποτό) – φοιτητικό 12,00 € (με ποτό)