Το θέατρο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ» με περηφάνια παρουσιάζει στο ανοιχτό θέατρο Περάματος «Μίκης Θεοδωράκης» την επιτυχημένη

μουσικοθεατρική παράσταση «ΑΤΤΙΚ… ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ!», την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Ο Αττίκ, μια προσωπικότητα που διαμόρφωσε το στίγμα μιας εποχής, ερωτεύθηκε, ρίσκαρε, δημιούργησε και τραγούδησε τα συναισθήματά του, καλώντας όλη την Αθήνα του μεσοπολέμου σ’ ένα ατέλειωτο μεθύσι κεφιού, ευγένειας και φινέτσας!

Η μουσικοθεατρική παράσταση “Αττίκ… μια ζωή χειροκροτήματα!”, πλημμυρισμένη με μυρωδιές μιας άλλης εποχής, από γιασεμιά, γιούλια και βιόλες, έρχεται να ανακαλέσει στους θεατές ασπρόμαυρες αναμνήσεις και χρωματιστά όνειρα… Τα τραγούδια και η ζωή του Αττίκ μπλέκονται σε μια ιδιόμορφη θεατρική φόρμα με τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του κι ερμηνεύονται από έναν ονειρικό θίασο, με αφορμή τη συνομιλία – εξομολόγηση του πρωταγωνιστή σ’ ένα νεαρό σκηνοθέτη, που του χάρισε με την κλακέτα του τα τελευταία του φώτα και χειροκροτήματα!

Το έργο, βασισμένο στο κείμενο του Άγγελου Ανδρεόπουλου, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί Νικόλας Μπράβος, Τίνα Λεωνορά, Αγγελική Γκαλμπένη, Χριστίνα Δαλαμάγκα, Γιώργης Κοντοπόδης. Στο πιάνο ο Άγγελος Ανδρεόπουλος.