Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Design Lab στη Θεσσαλονίκη 2011: Πρόσκληση στον κόσμο του Σύγχρονου Design

Design Lab στη Θεσσαλονίκη 2011: Πρόσκληση στον κόσμο του Σύγχρονου Design

Οι A&M Consultants, σας προσκαλούν στο Design Lab@Thessaloniki 2011, το σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, που


θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 1 & 2 Οκτωβρίου, στην αποθήκη Γ’ της 1ης προβλήτας του ΟΛΘ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

 

Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές κτηρίων, λάτρεις του design και απλοί επισκέπτες, αναμένεται να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, μετατρέποντάς την για άλλη μία φορά σε σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του χώρου. Οι προσπάθειες των διοργανωτών, στοχεύουν επίσης στην προσέλκυση επισκεπτών από ευρύτερους επαγγελματικούς κλάδους, όπως ξενοδόχους, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, αντιπροσώπους υλικών/επίπλων κ.λπ.

 

Τα προϊόντα, αντικείμενα και υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν, εντάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Υλικά Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης
Είδη μπάνιου
Αρχιτεκτονικός και Διακοσμητικός Φωτισμός
Έπιπλα (οικιακά και επαγγελματικά).
Έπιπλα κουζίνας
Υπηρεσίες Design (Μελέτη – Σχεδίαση – Διακόσμηση χώρων, Αρχιτεκτονική τοπίου, Μελέτη Φωτισμού, Βιομηχανικός Σχεδιασμός κ.ο.κ.)
Ειδικές Κατασκευές

 

Την 1 & 2 Οκτωβρίου 2011, ο επαγγελματικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, της Βορείου Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, θα συναντηθεί στο Design Lab@Thessaloniki 2011, για ανταλλαγή ιδεών, απόψεων, εμπειριών, γνώσης και πληροφοριών. Παράλληλα, ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης των υλικών και των υπηρεσιών, οι ιδιαίτεροι εκθέτες, ο ξεχωριστός χώρος διεξαγωγής, η ημερίδα με τίτλο «Η Αρχιτεκτονική και το Design σε περίοδο κρίσης: μια πρόκληση για τους νέους δημιουργούς», καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τη σχολή μόδας Pansik αλλά και με την ομάδα Σύγχρονης Τέχνης contACT, αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία της επίσκεψης για τον επαγγελματία, το  λάτρη του Design αλλά και τον απλό ιδιώτη.

 

Σχετικές ειδήσεις
Food VS Food: η νέα ενότητα του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
06.02.2017 14:17
Το φαγητό, απόλαυση αλλά και εργαλείο εκμετάλλευσης, πολύτιμο αγαθό σε αφθονία ή έλλειψη, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο νέο τμήμα Food vs. Food του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Συναρπαστικά ντοκιμαντέρ απ’ όλο τον κόσμο συναντούν έναν πρωτότυπο γαστρονομικό διαγωνισμό με έμπνευση από την μεγάλη γευστική παράδοση της Θεσσαλονίκης, καθώς και μια ξεχωριστή έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
7Ply Project 2016: Skateboard Art Festival στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης
07.10.2016 13:33
Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έρχονται με τα…skateboards τους στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη Β1 στο λιμάνι από τις 7 έως τις 15 Οκτωβρίου (εγκαίνια: Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, 19:00-22:00), στο πλαίσιο του φετινού, "7Ply Project" που διοργανώνεται για ενδέκατη συνεχή χρονιά από την Propaganda Rollin co. στην πόλη.
Το φεστιβάλ ΙΝ-EDIT στη Στέγη
20.09.2016 17:08
Το IN-EDIT, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο έρχεται στη Στέγη, για τέσσερις ημέρες, από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016.
4ο Street Art Festival στη Θεσσαλονίκη
07.06.2016 14:26
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Helexpo- ΔΕΘ συνδιοργανώνουν το 4ο Street Art Festival (SAF), την Πέμπτη 9, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στον υπαίθριο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Arc For Dance Festival 2016 στο Σύγχρονο Θέατρο
05.05.2016 15:53
Η Danc.c.e Unitiva είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 8ου διεθνούς Festival Σύγχρονου Χορού ARC FOR DANCE FESTIVAL στις 27, 28 & 29 Μαΐου 2016, στο Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών, στο Γκάζι.