Μια μοναδική μουσική συνάντηση τριών φίλων, τριών αγαπημένων καλλιτεχνών. Ο Θοδωρής Ξυδιάς, ο ακριβοθώρητος συνθέτης με τα γνωστά

τραγούδια και μουσικές του θεάτρου και της τηλεόρασης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο πολυαγαπημένος τραγουδοποιός της νεολαίας και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα επιλογών από γνωστές τους επιτυχίες που τραγουδήθηκαν, συγκίνησαν, αγαπήθηκαν και μας ταξιδεύουν όπως την πρώτη φορά.

Τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού και του Θοδωρή Ξυδιά εναλλάσσονται με τραγούδια του Άκη Πάνου, του Χρήστου Νικολόπουλου και των νεότερων Γιάννη Νικολάου, Βαγγέλη Γιαννάκη, Κώστα Φασουλά και άλλων.

Τρεις πολυαγαπημένοι φίλοι αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό πρόγραμμα που να αποπνέει τη μεγάλη τους αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι με στόιχημα να το οδηγήσουν στη μέθεξη και στη γιορτή.Μη χάσετε αυτή τη βραδιά.

Μαζί τους τραγουδούν οι: Φωτεινή Σαββατιανού, Κατερίνα Χατζηβασιλείου και ο Γιάννης Λάρδης.
Διεύθυνση ορχήστρας Θοδωρής Ξυδιάς, Μπουζούκι Νίκος Κατσίκης, Κιθάρα Δημήτρης Μαρινόπουλος, Πλήκτρα Θόδωρος Μπρατζάκης, Μπάσο Θανάσης Σοφράς, Τύμπανα Βλαδίμηρος Πέτσας