Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Θέατρο Eliart: Ο Συλλέκτης του Ανδρέα Θανασούλια

Θέατρο Eliart: Ο Συλλέκτης του Ανδρέα Θανασούλια

Το Θέατρο Eliart παρουσιάζει την παράσταση «Ο Συλλέκτης» του Ανδρέα Θανασούλια. Πρόκειται για  ένα σύγχρονο αστυνομικό ...

θρίλερ γεμάτο ανατροπές.

Απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Θεατρικού Έργου στο πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου που διοργάνωσε το θέατρο Eliart, προσκαλώντας νέους καλλιτέχνες - θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες ,συγγραφείς, ηθοποιούς - να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν τη δική τους θεατρική παράσταση με ελληνικό έργο στη σκηνή του Eliart.

 

 

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Θανασούλιας

Παίζουν: Βασίλης Τάσσης, Ανδρέας Θανασούλιας

Μουσική: Διονύσης Μπονέλης

 

 

 

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για ένα σύγχρονο αστυνομικό θρίλερ γεμάτο ανατροπές πού επιχειρεί να μιλήσει για τη δυναμική της ιστορίας, για τη δύναμη της γνώσης και την αλλοιωμένη ηθική που ενστερνίζεται βαθμιαία κάποιος όταν ορίζει την ύλη ως μόνη αξία ζωής ... Σ’ αυτές τις καταστάσεις το συλλογικό κοινωνικό ζήτημα γίνεται προσωπικό κι είναι σίγουρο σχεδόν πως θα επιδιώξει να μετατραπεί από «θύμα» σε θύτη. Όμως ο θύτης και το θύμα είναι μοιραία αγκιστρωμένοι σ’ ένα φαύλο αιματοβαμμένο κύκλο δράσης κι εκδίκησης και συχνά πορεύονται μαζί σαν διπλανά σημεία στο διαβήτη που τον χαράζει...

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Δέκα Μικροί Νέγροι της Αγκάθα Κρίστι, στο θέατρο Eliart για δεύτερο χρόνο
07.11.2016 15:12
Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την προηγούμενη χρονιά η παράσταση «Δέκα μικροί νέγροι» της Αγκάθα Κρίστι σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη, ανεβαίνει πάλι ανανεωμένη, με νέα διανομή στο Θέατρο ELIART.
Λεωφορείο ο Πόθος, του Τένεσι Ουίλιαμς, από την Ομάδα Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
04.10.2016 16:22
Από 13 Οκτωβρίου στο Σύγχρονο Θέατρο, ανεβαίνει από την ομάδα Νάμα, το εμβληματικό αριστούργημα θεατρικού ρεαλισμού του 20ου αιώνα, «Λεωφορείο ο Πόθος», που καθιέρωσε τον Τένεσι Ουίλιαμς ως έναν από τους σημαντικότερους θεατρικούς συγγραφείς της Αμερικής.
Cinderella: όσα δεν ξέρετε, από τις Γλυκές Ρέγγες στο Θέατρο Eliart
30.09.2016 13:25
Οι Γλυκές Ρέγγες, η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού, παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου (ώρα 21.00) στο Θέατρο Ελιάρτ την παράσταση με τίτλο «Cinderella: όσα δεν ξέρετε».
Οι παραστάσεις της Ομάδας Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
28.09.2016 12:33
Η Ομάδα Νάμα στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεάτρου Επί Κολωνώ με το Σύγχρονο Θέατρο, παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο, δύο δικές της παραγωγές.
Δεσποινίς Μαργαρίτα, του Roberto Athayde στο Θέατρο Σοφούλη
30.03.2016 10:49
Οι Θεατρικές Παραγωγές ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Miss Margarita” του Roberto Athayde, σε μετάφραση-διασκευή της Γαλήνης Αναστασούδη, στο Θέατρο Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη, για λίγες μόνο παραστάσεις.