Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Τα Μικρά Όνειρα της Νιότης Μου (A Distant Neighborhood)

Τα Μικρά Όνειρα της Νιότης Μου (A Distant Neighborhood)
Ο Σαμ Γκαρμπάρσκι (Irina Palm), σκηνοθετεί την ταινία Τα Μικρά Όνειρα της Νιότης Μου (A Distant Neighborhood) ... ένα δυνατό δράμα, που ...

βασίζεται στο κλασικό manga του Χίρο Τανιγκούτσι.

 

Ο Τομάς, ένας παντρεμένος 50χρονος οικογενειάρχης, έχει φθαρεί από την πλήξη της καθημερινότητας. Επιστρέφοντας από ένα επαγγελματικό ταξίδι, παίρνει κατά λάθος άλλο τρένο και καταλήγει στην πόλη όπου μεγάλωσε και την οποία δεν είχε επισκεφθεί για χρόνια. Πηγαίνει στον τάφο της μητέρας του, γεμάτος από αναμνήσεις , τόσο από εκείνη όσο και από τον πατέρα του, που εξαφανίστηκε την παραμονή της επετείου του γάμου του 40 χρόνια πριν. Νιώθοντας έντονη ζαλάδα, χάνει τις αισθήσεις του. Όταν όμως συνέρχεται, το όνομα της μητέρας του δεν αναγράφεται πλέον στον τάφο. Άραγε ονειρεύεται... ή μήπως έχει ταξιδέψει στο παρελθόν; Μπορεί ίσως, ως παιδί και πάλι, να αποτρέψει αυτή τη φορά την επικείμενη εξαφάνιση του πατέρα του;

 

Ο Σκηνοθέτης

Ο Σαμ Γκαρμπάρσκι είναι Γερμανός σκηνοθέτης, που μένει στις Βρυξέλλες. Ασχολήθηκε για μια εικοσαετία με διαφημίσεις, πολλές από τις οποίες έχουν βραβευτεί σε φεστιβάλ. Έχει κάνει τρεις ταινίες μικρού μήκους. Επίσης έχει σκηνοθετήσει τα φιλμ \"Le Tango Des Rashevski\" και \"Irina Palm\".

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία Σαμ Γκαρμπάρσκι
Σενάριο Σαμ Γκαρμπάρσκι - Φιλίπ Μπλασμπάντ - Ζερόμ Τονέρ
Βασισμένο στο κλασικό manga του Χίρο Τανιγκούτσι
Παραγωγή Θανάσης Καραθάνος - Καρλ Μπάουμγκαρτνερ - Νταϊάνα Ελμπάουμ - Ντένις Φρέιντ - Ζάνι Θίλτγκες
Ηθοποιοί Πασκάλ Γκρεγκορί - Αλεξάνδρα Μαρία Λάρα- Τζόναθαν Ζακάι -Λεό Λεγκράν
Μοντάζ Λούντο Τροχ
Φωτογραφία Ζαν Λαπουάρ
Μουσική AIR

Διάρκεια 98\'
Official Site http://www.quartierlointain-lefilm.com/

Μια ταινία της Rosebud
Διανομή Odeon
http://www.odeon.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Όταν ο Ορφέας δημιουργούσε, του Παναγιώτη Ράππα
13.10.2016 13:22
Την ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, "Όταν ο Ορφέας δημιουργούσε", σε σενάριο και σκηνοθεσία του Παναγιώτη Ράππα, ετοίμασε ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) σε συνεργασία με το γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο να διδάξει τα μικρά παιδιά την έννοια της πνευματικής ιδιοκτησίας, την ανάγκη προστασίας της, και να βάλλει σε σκέψεις γύρω από όλα αυτά τα μεγαλύτερα.
Η Μικρά Αγγλία ταξιδεύει στην Αμερική
24.06.2016 17:11
Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στα ελληνικά ταμεία, συγκεντρώνοντας πάνω από 400.000 εισιτήρια και 6 βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ταινίας, φωτογραφίας, σκηνικών, κοστουμιών, ήχου και μακιγιάζ), καθώς και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης, η «Μικρά Αγγλία ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Οι Επίλεκτοι, με τον Ζαν Ρενό
26.10.2015 15:06
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Οκτωβρίου 2015 την ταινία «Οι Επίλεκτοι» (Antigang) με τον Ζαν Ρενό.
Δίδυμοι Θρύλοι, με τον Τομ Χάρντι
26.10.2015 12:49
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 5 Νοεμβρίου 2015 την ταινία «Δίδυμοι Θρύλοι» (Legend) σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Χέλγκελαντ, με τον Τομ Χάρντι.
Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών, με τον Βιν Ντίζελ
26.10.2015 12:13
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Οκτωβρίου 2015 την ταινία «Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών» (The Last Witch Hunter) με τον Βιν Ντίζελ.