Η Φανί Αρντάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ατζέντη της, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναβάλει την παράσταση, Navire Night της …

Μαργκερίτ Ντυράς που θα παρουσίαζε με την Σόνια Βίντερ Άθερτον στο Παλλάς στις 8 Νοεμβρίου. Η παράσταση μεταφέρεται στις 21 Δεκεμβρίου στις 9.00μ.μ.

Πληροφορίες για την παράσταση της 21ης Δεκεμβρίου

Για μία και μοναδική παράσταση, η σπουδαία Ευρωπαία ηθοποιός Φανί Αρντάν μούσα του Φρανσουά Τριφώ, ενσαρκώνει στο Παλλάς με μοναδικό τρόπο την ηρωίδα της Μαργκερίτ Ντυράς, στο μονόλογο Navire Night, με τη συνοδεία της κορυφαίας βιολοντσελίστριας Sonia Wieder – Atherton.

 

Το έργο Navire Night είναι μια ερωτική ιστορία μέσα από την ανωνυμία των τηλεφωνικών γραμμών – απομεινάρια της γερμανικής κατοχής – γραμμές που συνδέουν εκατοντάδες μοναχικούς ανθρώπους για να επικοινωνήσουν και να αγαπηθούν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά ερωτικά ναυάγια που διψούν για αγάπη και αναζητούν διέξοδο για να βγουν από την άβυσσο της μοναξιάς του.

Το Navire Night της Ντιράς, είναι η ανατομία μιας ερωτικής σχέσης ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, που δε θα συναντηθούν ποτέ.
  

Ο διαγωνισμός για τις προσκλήσεις σταματάει (7/11/2011). Κατά πάσα πιθανότητα ο διαγωνισμός θα ισχύσει για τη νέα ημερομηνία στις 21/12/2011. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά όταν λάβουμε επίσημη ενημέρωση από το Θέατρο Παλλάς.