Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Συναχωμένος Κόκορας

Ο Συναχωμένος Κόκορας
Το υπέροχο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε μία ιδιαίτερη αφήγηση ντυμένη με μουσική από το Gruppeto String Quartet. Το Booze Cooperativa παρουσιάζει τον Συναχωμένο Κόκορα σε μία εκδοχή για παιδιά από 3 έως 93 χρονών!

Το υπέροχο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε μία ιδιαίτερη αφήγηση ντυμένη με μουσική από το Gruppeto String Quartet. Το Booze Cooperativa παρουσιάζει τον Συναχωμένο Κόκορα σε μία εκδοχή για παιδιά από 3 έως 93 χρονών!

Για τέσσερις Κυριακές, οι τρεις μέσα στον Ιανουάριο και η μία μέσα στον Φλεβάρη, θα στηθεί μία ζωντανή μουσική αφηγηματική παράσταση , βασισμένη στο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, με τη συνοδεία δύο βιολιών, μιας βιόλας, ενός μπάσου.

Και φυσικά θα είναι εκεί κι ένας συναχωμένος κόκορας, που θα μας περιμένει στο booze cooperativa τις κρύες αυτές Κυριακές για να γριπιαστούμε μαζί του!

Η μουσική της παράστασης είναι του Αλέξανδρου Παππά και της Ευδοξίας Υψηλάντη και η ενορχήστρωση του Σάκη Νεγρίν και της Ευδοξίας Υψηλάντη.

Στο τραγούδι θα είναι ο Βασίλης Τρανταφυλίδης και στην αφήγηση ο Αλέξανδρος Παππάς .

Το Gruppetto-String Quartet αποτελούν οι Galina Bratuska (Α Βιολί), Μαρουσώ Κυδωνιέως (Β Βιολί), Lilia Jusupova (Bιόλα) και Eygeni Bratuska (Μπάσο).

Info
Ο Συναχωμένος Κόκορας, Ευγένιου Τριβιζά
Κυριακές 13, 20, 27 Ιανουαρίου 2008
Κυριακή 3 Φεβρουάριου 2008
Ώρα: 17:00
Είσοδος: Συνοδοί 10 ευρώ, Παιδιά 5 ευρώ
Booze cooperative, Κολοκοτρώνη 57

Σχετικές ειδήσεις
Άγριο παραμύθι - Καίσαρας Βαγιέχο
18.07.2016 10:30
Από τις εκδόσεις ΡΟΕΣ, και στη σειρά «MicroMEGA / Λογοτεχνία», κυκλοφόρησε το βιβλίο Άγριο παραμύθι του Περουβιανού Καίσαρα Βαγιέχο, σε μετάφραση, και με εκτενές επίμετρο, της Δήμητρας Παπαβασιλείου.
Μια βραδιά με την Άλκη Ζέη στην Λέσβο
15.07.2016 10:30
Σε μια τιμητική εκδήλωση για την Άλκη Ζέη ο Φυσιολατρικός – Ανθρωπιστικός Σύλλογος Μανταμάδου «Ηλιαχτίδα» σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Madamadι θα φωτίσει πτυχές της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, όπως αυτή αντανακλάται στα παιδικά μάτια μέσα απ’ τα βιβλία της, με την αφήγηση της Φανής Σαραντινού και τη συνοδεία των νοσταλγικών ήχων του Θανάση Ζήρου την Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016, στο Πολύκεντρο Μανταμάδου Λέσβου.
Πληγή κι αλάτι - Ευγένιος Δαμουλάκης & Νάσος Δαμουλάκης
08.07.2016 11:12
Από τις εκδόσεις Γκοβόστη κυκλοφορεί η ποιητική συλλογή Πληγή κι αλάτι των Ευγένιου Δαμουλάκη & Νάσου Δαμουλάκη.
 Ο σάκος του φόνου - Tony Parsons
08.06.2016 11:50
Ο σάκος του φόνου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση Αύγουστου Κορτώ του βρετανού μπεστσελερίστα Tony Parsons είναι το πρώτο βιβλίο μιας αστυνομικής σειράς με έναν υπέροχο νέο ήρωα: τον επιθεωρητή Μαξ Γουλφ, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών στα κεντρικά της αστυνομίας του Λονδίνου.
Αστέρι της Ερήμου-Ναλιμάρ: παρουσίαση βιβλίου και cd στον Ιανό
29.12.2015 14:40
Οι εκδόσεις Νόηση και η μουσικός-ερμηνεύτρια Μάνια Βλαχογιάννη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ, την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:30, το βιβλίο-CD με τίτλο Αστέρι της Ερήμου-Ναλιμάρ σε εικονογράφηση Θωμαή Ζωγράφου, με αφήγηση και σκηνές με τραγούδια και χορό από την μουσικοθεατρική απόδοση του έργου.