Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Συναχωμένος Κόκορας

Ο Συναχωμένος Κόκορας
Το υπέροχο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε μία ιδιαίτερη αφήγηση ντυμένη με μουσική από το Gruppeto String Quartet. Το Booze Cooperativa παρουσιάζει τον Συναχωμένο Κόκορα σε μία εκδοχή για παιδιά από 3 έως 93 χρονών!

Το υπέροχο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε μία ιδιαίτερη αφήγηση ντυμένη με μουσική από το Gruppeto String Quartet. Το Booze Cooperativa παρουσιάζει τον Συναχωμένο Κόκορα σε μία εκδοχή για παιδιά από 3 έως 93 χρονών!

Για τέσσερις Κυριακές, οι τρεις μέσα στον Ιανουάριο και η μία μέσα στον Φλεβάρη, θα στηθεί μία ζωντανή μουσική αφηγηματική παράσταση , βασισμένη στο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, με τη συνοδεία δύο βιολιών, μιας βιόλας, ενός μπάσου.

Και φυσικά θα είναι εκεί κι ένας συναχωμένος κόκορας, που θα μας περιμένει στο booze cooperativa τις κρύες αυτές Κυριακές για να γριπιαστούμε μαζί του!

Η μουσική της παράστασης είναι του Αλέξανδρου Παππά και της Ευδοξίας Υψηλάντη και η ενορχήστρωση του Σάκη Νεγρίν και της Ευδοξίας Υψηλάντη.

Στο τραγούδι θα είναι ο Βασίλης Τρανταφυλίδης και στην αφήγηση ο Αλέξανδρος Παππάς .

Το Gruppetto-String Quartet αποτελούν οι Galina Bratuska (Α Βιολί), Μαρουσώ Κυδωνιέως (Β Βιολί), Lilia Jusupova (Bιόλα) και Eygeni Bratuska (Μπάσο).

Info
Ο Συναχωμένος Κόκορας, Ευγένιου Τριβιζά
Κυριακές 13, 20, 27 Ιανουαρίου 2008
Κυριακή 3 Φεβρουάριου 2008
Ώρα: 17:00
Είσοδος: Συνοδοί 10 ευρώ, Παιδιά 5 ευρώ
Booze cooperative, Κολοκοτρώνη 57

Σχετικές ειδήσεις
«Η Ρένια η βελανιδιά» στο Booze Cooperativa
12.01.2017 10:27
Οι εκδόσεις Οσελότος και το Booze Cooperativa σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαίρης Μεταξά-Παξινού «Η Ρένια η βελανιδιά» την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, στο Booze Cooperativa.
Duetto για βιολί και πιάνο - Ευγένιος Χατζούδης
07.12.2016 11:04
Από τις εκδόσεις Έναστρον κυκλοφορεί το βιβλίο, Duetto για βιολί και πιάνο του Ευγένιου Χατζούδη.
Η Αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πιμ από το Ναντάκετ - Edgar Allan Poe
09.11.2016 12:34
Από τις εκδόσεις Gutenberg και την σειρά Aldina κυκλοφορεί το βιβλίο, Η Αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πιμ από το Ναντάκετ του Edgar Allan Poeσε μετάφραση Πολύκαρπου Πολυκάρπου.
Της Μύγας Το Παραμύθι - Σωτηρία Ιωαννίδου
07.11.2016 11:59
Από τις εκδόσεις Πηγή κυκλοφορεί το βιβλίο της Σωτηρίας Ιωαννίδου με τίτλο "Της Μύγας Το Παραμύθι".
Άγριο παραμύθι - Καίσαρας Βαγιέχο
18.07.2016 10:30
Από τις εκδόσεις ΡΟΕΣ, και στη σειρά «MicroMEGA / Λογοτεχνία», κυκλοφόρησε το βιβλίο Άγριο παραμύθι του Περουβιανού Καίσαρα Βαγιέχο, σε μετάφραση, και με εκτενές επίμετρο, της Δήμητρας Παπαβασιλείου.