Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι μυστικές κοινωνίες

Οι μυστικές κοινωνίες
Όλα τα μυστήρια του αρχαίου και σύγχρονου κόσμου, μέσα από την ιστορική έρευνα και τη μεταφυσική αναζήτηση, σε ένα νέο βιβλίο εβδομήντα κεφαλαίων. Τα ερωτήματα έχουν τεθεί, οι απαντήσεις βρίσκονται στις «μυστικές κοινωνίες».

Όλα τα μυστήρια του αρχαίου και σύγχρονου κόσμου, μέσα από την ιστορική έρευνα και τη μεταφυσική αναζήτηση, σε ένα νέο βιβλίο εβδομήντα κεφαλαίων. Τα ερωτήματα έχουν τεθεί, οι απαντήσεις βρίσκονται στις «μυστικές κοινωνίες».

Ποια θεότητα λάτρευαν οι Κέλτες Δρυίδες; Γιατί επανήλθε στη μόδα η Καμπάλα; Ποιο ήταν το αληθινό πρόσωπο των Ναϊτών; Πώς γεννήθηκε η Μαφία; Ποια είναι η οργανωτική δομή της ομιχλώδους Αλ Κάιντα;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σκοτεινά ερωτήματα τα οποία απαντούν τα εβδομήντα κεφάλαια αυτού του βιβλίου που συνδυάζει τις τελευταίες αποκαλύψεις της ιστορικής έρευνας με τη μεταφυσική αναζήτηση.

Τα μυστήρια της Αιγύπτου, ο Ορφισμός, η οργιαστική λατρεία του Διονύσου, τα Ελευσίνια Μυστήρια, ο Κελτικός κόσμο, οι Γνωστικοί, οι Δερβίσηδες, το Βουντού, αναλύονται με απλό, κατανοητό τρόπο.

Δεκάδες φωτογραφίες από κάθε είδος ιστορικό υλικό πλουτίζουν το βιβλίο και το κάνουν μοναδικό στο είδος του.

Υπό τη διεύθυνση του Jean-François Signier και τη μετάφραση της Μαρίας Κράλλη.

Info
Μυστικές Κοινωνίες
Σελίδες: 240
Τιμή: 30 ευρώ
Εκδόσεις Ηλέκτρα, Νικ. Πλαστήρα 119, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9414010, φαξ: 210 9414034
www.electrabooks.com

Σχετικές ειδήσεις
Σε αναζήτηση του α-διανόητου - Κώστας Αξελός
15.12.2016 12:26
Οι εκδόσεις της Εστίας ανακοινώνουν την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου του Κώστα Αξελού, Σε αναζήτηση του α-διανόητου σε μετάφραση Λίλας Σκαραμαγκά-Σκάμη και σε επίλογο Servanne Jollivet.
Παρουσίαση της νέας σειράς ιστορίας
18.11.2016 10:27
Οι Εκδόσεις της Εστίας, η Ελληνοαμερικανική Ένωση (HAU) και το Hellenic American College (HAEC) σας προσκαλούν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 στην παρουσίαση της νέας σειράς ιστορίας «Βασική Ιστορική Βιβλιοθήκη» στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
Μεταφυσική της ζωής και του έρωτα - Αrthur Schopenhauer
04.11.2016 09:50
Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφόρησε το βιβλίο Μεταφυσική της ζωής και του έρωτα του Αrthur Schopenhauer, σε μετάφραση Ξενοφώντα Αρμύρου.
Η Μάρω Φιλίππου στον Ιανό
26.09.2016 10:34
Οι εκδόσεις Κέδρος παρουσιάζουν στον Ιανό το νέο βιβλίο της Οι εκδόσεις Κέδρος παρουσιάζουν στον Ιανό το νέο βιβλίο της Μάρως Φιλίππου, Πικρές ιστορίες της θάλασσας και της ερήμο. Ημερολόγια δύο αριστερών εβδομήντα χρόνια πριν την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016., Πικρές ιστορίες της θάλασσας και της ερήμο. Ημερολόγια δύο αριστερών εβδομήντα χρόνια πριν την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016
Ζόρικος Καιρός - Γιώργος Σιγάλας
25.04.2016 11:56
Πρόσφατη έκδοση ποιητική και εικαστική μαζί, από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη, είναι ο «Ζόρικος Καιρός» του Γιώργου Σιγάλα που παρουσιάζει εβδομήντα εννέα έγχρωμα σχέδια και εβδομήντα εννέα ποιήματα γραμμένα σε ύφος μοντέρνο και δυναμικό αλλά συγχρόνως μιας ιδιαίτερης ευαισθησίας.