«Ηχώ» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής της Κωνσταντίνας Αραπάκη που εγκαινιάζεται στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ,

στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ρουφ, στις 15 Σεπτεμβρίου 2011. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2011.

Η Εικαστικός με γραμμές και σύμβολα ξορκίζει τη βία που μας επιβάλλεται, όπως ο πρωτόγονος άνθρωπος ζωγράφιζε το δέος του στα σπήλαια.

Στην έκθεση παρουσιάζονται σχέδια με μελάνι ή λάδι σε χαρτί και μουσαμά. Αναπαριστούν βιώματα της παράλληλης πορείας των ανθρώπων στην πόλη. Πορείες που διασταυρώνονται βίαια και ρυθμικά.

 

Λίγα λόγια για την εικαστικό:

Η Κωνσταντίνα Αραπάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε στην ΑΣΚΤ με καθηγητή τον Χρόνη Μπότσογλου, όπου και αποφοίτησε το 2003. Έχει παρουσιάσει το έργο της σε ατομική έκθεση στο Maison de la Greece στο Παρίσι(2005) και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης(2007), στην International Gathering of Modern Art “Belle Arte Lamia” (2007), στην έκθεση “Δημιουργώ άρα υπάρχω” στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη (2008), στην “Culture Shock” που διοργάνωσε το Krueger Dossier Centre D’ Art Moderne σε συνεργασία με την Biennale Austria, στο Σάλζμπουργκ της Αυστρίας (2011).