Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Φωτογράφος Αγριας Φύσης

Φωτογράφος Αγριας Φύσης
Από τον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας σε ένα λεύκωμα. Όλες οι φωτογραφίες Αγριας Φύσης που βραβεύτηκαν στον ομώνυμο διαγωνισμό, συγκεντρωμένες σε ένα εξαιρετικό λεύκωμα, το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Polaris.

Από τον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας σε ένα λεύκωμα. Όλες οι φωτογραφίες Αγριας Φύσης που βραβεύτηκαν στον ομώνυμο διαγωνισμό, συγκεντρωμένες σε ένα εξαιρετικό λεύκωμα, το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Polaris.

Ένα λεύκωμα εξαιρετικών φωτογραφιών φύσης με όλες τις βραβευμένες στον παγκόσμιο διαγωνισμό Φωτογράφος Αγριας Φύσης 2007, τον πιο έγκυρο στο είδος του διαγωνισμό στον κόσμο.

Ο ετήσιος αυτός διαγωνισμός διοργανώνεται από το περιοδικό «Wildlife Magazine» του ΒΒC και το μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Οι φωτογραφίες αυτές ξεχώρισαν μέσα από 32.300 συμμετοχές προερχόμενες από 78 χώρες και παρουσιάζουν τη δουλειά τόσο επαγγελματιών όσο και ερασιτεχνών φωτογράφων.

Η συλλογή καλύπτει μεγάλο εύρος θεμάτων και ύφους-πορτρέτα, συμπεριφορές και περιβαλλοντικές περιγραφές έως και αφηρημένες φωτογραφίες φύσης.

Η λαμπρότητα, το δράμα και η ποικιλομορφία της ζωής στη Γη παρουσιάζονται εξαιρετικά μέσα από τις φωτογραφίες. Ομορφιά, χρώμα και μορφή, συνδυασμένα με τις ανεπανάληπτες στιγμές της ζωικής συμπεριφοράς και του τοπίου.

Κάθε εικόνα συνοδεύεται από επεξηγηματική λεζάντα καθώς και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της φωτογράφησης.

H απόδοση στα ελληνικά έγινε από τo Δημήτρη Τσακαλία και η επιστημονική επιμέλεια από τον Αναστάσιο Λεγάκη επίκουρο καθηγητή Ζωολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Info
Φωτογράφος Αγριας Φύσης
Παγκόσμιος ετήσιος διαγωνισμός - Λεύκωμα 17
Polaris Εκδόσεις, Ναυαρίνου 17, Αθήνα
Τηλ.: 210 3836482
fax 210 3807608
www.polarisekdoseis.gr
info@polarisekdoseis.gr

Σχετικές ειδήσεις
 Έρως στο παγκάκι - Αλέξης Κυριτσόπουλος
01.02.2017 12:22
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το λεύκωμα του Αλέξη Κυριτσόπουλου, Έρως στο παγκάκι.
Σελίδες που ψιθυρίζουν - Βασίλης Κολτούκης
20.09.2016 11:38
Το όχι τυχαία τιτλοφορούμενο Σελίδες που ψιθυρίζουν είναι το τρίτο κατά σειρά προσωπικό φωτογραφικό λεύκωμα του Βασίλη Κολτούκη, μετά τα Music on the Road και Οδησσός Ονείρων από τις εκδόσεις Μετρονόμος.
Το αρχαίο δράμα στο ΚΘΒΕ 1961-2016: Ένα ψηφιακό, διαδραστικό λεύκωμα δωρεάν για το θεατρόφιλο κοινό
20.07.2016 15:45
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία για τα ελληνικά δεδομένα στο χώρο του θεάτρου, με την έκδοση ενός ψηφιακού λευκώματος για έξυπνες συσκευές και υπολογιστές.
Οι εραστές του Νεώριου - Γιάννης Σουλιώτης
16.06.2016 09:41
Από την Κάπα εκδοτική κυκλοφορεί το λεύκωμα "Οι εραστές του Νεώριου" του Γιάννη Σουλιώτη.
Hospital - Δημήτρης Μυτάς
18.03.2016 10:18
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το λεύκωμα Hospital του Δημήτρη Μυτά.