Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Αμερικάνοι ABSU live στο An club

Οι Αμερικάνοι ABSU live στο An club
Η  σκηνή του ΑΝ club υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, του κορυφαίους στον χώρο του black/thrash, τους Αμερικάνους ABSU!

 

Αυτή θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείτε απο κοντά το συγκρότημα του drummer-φαινομαινο: Proscriptor!

 

Οι ABSU ιδρύθηκαν το 1990 στο Texas των Ηνωμένων Πολιτειων και αριθμούν 5 studio albums, αλλά και πολλά demo και EPs. Τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν τόσο ξεχωριστούς είναι η θεματολογία τους (Sumerian/Mesopotamian/Celtic Mythology, Occultism) αλλά κυρίως οι μοναδικές εκτελεστικές δυνατότητες του χαρισματικού ηγέτη της μπάντας, Proscriptor!

 

Mαζι τους οι ΖΕΜΙΑL που επιστρέφουν στην πατρίδα τους μετά από 3μιση χρόνια για να παρουσιασούν το υλικό από το νέο τους album “Nykta”, αλλά και στιγμές από τις προηγούμενες δουλιές τους με τις οποία έκαναν τους απλούς αλλά και πολλούς επώνυμους μεταλλάδες να παραμιλούν!

 

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Αθηναίοι death metallers Obduktion που θα παρουσιάσουν τον νέο τους album “Pain chronicles” το οποίο αποσπά μόνο θετικά σχόλια από κριτικούς και οπαδούς.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Thievery Corporation live στο Fix Factory of Sound Open Air
07.02.2017 10:16
Οι Αμερικανοί Thievery Corporation, ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη! Το σχήμα των Rob Garza και Eric Hilton θα βρεθεί για μία μοναδική συναυλία την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound Open Air!
The Notorious Cosmic Sessions Vol.1 στο An Club
04.01.2017 12:36
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου το An Club υποδέχεται το 2017 με το πολυαναμενόμενο «The Notorious Cosmic Sessions Vol.1». Μία μοναδική συνύπαρξη επί σκηνής των Dustbowl, των Social End Products και των Robert Sin & The Huckleberries στο πρώτο «κοσμικό» live της χρονιάς.
Οι Sodom live στο An Club
04.01.2017 10:41
Το An Club υποδέχεται τους Sodom για ένα live το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017.
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
The Warlocks live στο An Club
25.08.2016 16:59
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, για την προώθηση του έβδομου σε σειρά full length album τους, με τίτλο "Songs from the Pale Eclipse", οι Αμερικανοί psychedelic rockers The Warlocks έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας από την "Πόλη των αγγέλων", για ένα μοναδικό live στο ιστορικό υπόγειο του An Club.