Μετά την τεράστια επιτυχία του Blind, οι Νεοϋορκέζοι Hercules and Love Affair έρχονται στην Ελλάδα με νέο άλμπουμ και πολύ dance διάθεση …

στο Fuzz Club, και όχι στο Dream City όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Οι Hercules and Love Affair, έχοντας ήδη κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα γκρουπ της dance σκηνής, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως με το εκθαμβωτικό πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους και με τη τεράστια επιτυχία των Blind (με τη συμμετοχή του Antony Hegarty από τους Anthony & The Johnsons), You Belong, κ.ά., έρχονται την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο Fuzz Club, για να παρουσιάσουν κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, Blue Songs, αλλά και κλασσικές επιτυχίες!

Οι Hercules and Love Affair, το project του γνωστού Νεουρκέζου DJ Andy Butler, αδιαμφισβήτητα αντιπροσωπεύουν την παραδοξότητα της συνύπαρξης δύναμης και ευπάθειας, αρρενωπότητας και θηλυκότητας, στα πλαίσια ενός κλασικού συγκροτήματος disco, που συνδυάζει εύστοχα τρεις δεκαετίες dance μουσικής. Ο ήχος τους είναι ένα μουσικό μείγμα που εκτείνεται από τη disco στο house, από το acid στο synth-pop, από τον Derrick May στον Giorgio Moroder, αλλά διατηρώντας πάντα τα μοναδικά στοιχεία των Hercules and Love Affair.

Το Blue Songs – το δεύτερο άλμπουμ των HALA & ένα από τα καλύτερα dance άλμπουμ της χρονιάς – κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες από τη Moshi Moshi, με τη συνεργασία του techno παραγωγού Patrick Pulsinger και αποτελεί έναν ύμνο στη Νεουορκέζικη ντίσκο σκηνή, αποκαλύπτοντας για ακόμα μία φορά τη μουσική παλέτα του Andy Butler, συγκεντρώνοντας έντονα στοιχεία house και disco αλλά και πολλή πειραματική και αισθησιακή μουσική. Ήδη από το νέο άλμπουμ έχουν ξεχωρίσει τα Painted eyes & My House απογειώνοντας για ακόμα μια φορά τους Hercules and Love Affair στα dancefloor παγκοσμίως.

Tη βραδιά ανοίγουν οι Ancient Astronauts, το σοφιστικέ duo της freestyle electronica στην πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα!

Ancient Astronauts, με τη νέα κυκλοφορία του “Into Bass and Time” από την ESL Music – τη δισκογραφική μεταξύ άλλων και των Thievery Corporation -, πέρασαν αδιαμφισβήτητα στον πάνθεoν του Freestyle, λαμβάνοντας υποστήριξη από τον mr Scruff, τον Gilles Peterson και τον Michael Rutten.

Από το hip hop μέχρι το funky breakbeat και από τη dancehall reggae μέχρι το trip-hop, οι Ancient Astronauts συνδυάζουν τις vintage επιρροές τους με μία μοναδική αισθητική που έρχεται από το μέλλον, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως η μουσική αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μία παγκόσμια γλώσσα. Τα σόου τους αποτελούν μία οπτικο-ακουστική εμπειρία καθώς συνδυάζονται πάντα με ένα ιδιαίτερο visual show, προσφέροντας στο κοινό ένα καλειδοσκοπικό ταξίδι μέσα στον χρόνο!